Puciștii lui Funar (de la Gorj) îl acuză pe prefectul județului de amestec brutal în treburile partidului

•    Liderul aripii Vadim (de la Gorj) îi ia apărarea reprezentantului guvernului în teritoriu

Președintele PRM Gorj, aripa Gheorghe Funar, Dumitru Dascălu, a remis un comunicat de presă în care își exprimă îngrijorarea față de „amestecul brutal” al prefectului Claudiu Teodorescu în probleme interne ale partidului.

Acest lucru vine după ce, săptămâna trecută, reprezentantul guvernului în teritoriu a făcut publică o adresă venită de la Tribunalul București, conform căreia Corneliu Vadim Tudor încă figurează ca președinte al PRM. „Cerem public prefectului Claudiu Teodorescu să renunțe imediat la astfel de metode primitive prin care încearcă manipularea opiniei publice în legătură cu procesul de reformare și democratizare a PRM, precum și intimidarea membrilor noștri de partid”, se arată în comunicatul semnat de Dumitru Dascălu. Acesta mai acuză că prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, are o relație bună cu fostul președinte al PRM din județ, Gheorghe Bucălăete. Tocmai de asta ar fi ieșit în mass-media cu declarații ce privesc situația din partid. „Amândoi au fost șefi de cabinete la doi parlamentari. Claudiu Teodorescu îl sprijină pe  Bucălăete pentru că a vândut PRM-ul PSD-ului”, a mai spus liderul puciștilor gorjeni.

Bucălăete: Prefectul nu a intervenit în treburile PRM

Președintele Partidului România Mare Gorj, tabăra Corneliu Vadim Tudor, îi dă peste nas fostului său șef politic, Dumitru Dascălu: „Nu știu în ce calitate face domnul Dascălu aceste declarații. De doi ani, nu a mai trecut pe la sediul PRM. Eu nu am simțit că s-ar amesteca prefectul de Gorj în treburile partidului. Nu cred că a făcut așa ceva”, a declarat, în replică, fostul prim-vicepreședinte al Partidului România Mare Gorj, Gheorghe Bucălăete.

Categoria: Politică

Commentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. elena says:

  Plutonierul , nu colonelul Dascalu . Scandalul a pornit de la excluderea din PRM a consilierului Gelatu protejatul dlui Pigui Cosmin de la Pestisani . Plutonierul Dascalu se crede ,, reformatorul ,, PRM ului ? Ce poate reforma fosila asta ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Felicitari domnule Dascalu Dumitru, ai dat dovada de multa perseverenta. Asa se comporta un adevarat lider de partid de la PRM.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Domnilor este unul fara serviciu, un cersetor, care nu a facut si nu face decat rau acestor PRM-isti – ADEVARATI LUPTATORI PENTRU CAUZA DREAPTA A ACESTUI POPOR.
  Bine ca a-ti scapat de Vadim Tudor.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. citat pe LECS says:

  Am trăit să o vedem şi pe asta; cică prefectul Teodorescu il favorizează pe Vadim (?!), in condiţile în care prefectul este cel mai bun prieten al lui Ponta. Aşa minciună nici că se mai putea scormonii, decît dacă ai fi un fel de Alexandru Vişinescu, torţionar şi lucrător al Securităţii. Ori prefectul este prea corect, merge pe litera legii şi nu ţine cont că Vadim acuza mereu USL, pe Ponta, Crin, Băse; ori este, în tot zgomotul ăsta, băgat un primitiv securisto-comunist ca Alexandru Vişinescu ce vrea să-şi mai arate şi el hidoşenia, împroşcînd cu noroi în tot ce este tînăr şi de perspectivă. APROPOS: l-am cunoscut pe Dascălu ăsta de l-a dat Vadim afară din partid, cînd era şi plutonier în armată şi securist la UM Sadu. Tov-ule Mitică Dascălu, lasă-l pe Vadim că nu eşti decît o ploşniţă pentru el. Dacă şi tribunalul a spus ca Vadim este preşedintele PRM, atunci te faci de rîs dragule. Tu îţi aduci aminte că nici la “Ştefan Gheorghiu” nu te-au acceptat că erai un exponent negativ prin comportament. Ţi-ai trăit traiul şi ţi-ai mîncat mălaiul !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. ena says:

  Ba …citat pe lecs…tu esti de fapt ultimul prost care il mai recunosti pe Bucalaete presedinte al PRM-ului uitat de timp,ba tu impreuna Bucalaete nu aveti nimic din valoarea lui DUMITRU DASCALU,cautativa de lucru nu mai stati degeaba ca pute pamantul sub voi.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. gogu says:

  Dascalu mai traieste ? Din poza ai impresia ca nu .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. PeDevaLizatorii=PeDeLapidatorii says:

  @ ena:
  Pai a trecut base seful pe acolo? si a tras o băsănea așa de tare de pute și în Gorj?

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad