Raluca Sandu: „Sunt dispusă să cheltuiesc oricât de mult pentru o rochie frumoasă!”

Raluca Sandu este una dintre tinerele interprete de muzică populară care au reuşit să ducă numele judeţului Gorj în toate zonele ţării. Îndrăgita interpretă este din zona de munte a judeţului, respectiv comuna Baia de Fier, iar cântecele care au adus-o aproape de sufletul celor care iubesc muzica populară sunt cele ciobăneşti, specifice acestei zone. Atunci când nu e pe scenă și nu îmbracă portul popular, Raluca spune că preferă să poarte haine sport, care să fie comode și să îi ofere toată libertatea necesară pentru a ține pasul cu fiul său, Dore.

Atunci când sunt pe scenă răpesc privirea spectatorilor cu frumusețea portului popular pe care îl îmbracă de fiecare dată cu plăcere și mândrie, dar în viața de zi cu zi, interpretele de muzică populară sunt femei obișnuite care se îmbracă în funcție de activitățile pe care le au programate în fiecare zi. Raluca Sandu spune că atunci când nu poartă costumul popular, îi place să se îmbrace sport pentru a se simți comod. ,,Nu am un stil vestimentar anume, dar cel mai mult îmi place să mă îmbrac sport, pentru că atunci când merg la cumpărături sau la plimbare, vreau să fiu cât mai comod îmbrăcată”, a spus Raluca Sandu.

„Cel mai scump articol vestimentar e rochia de mireasă”

În ceea ce privește sumele pe care e dispusă să le cheltuiască pentru un articol vestimentar, artista spune că nu se uită la preț dacă îi place ceva. ,,Nu pot să spun că hainele sunt o pasiune pentru mine, dar sunt dispusă să cheltuiesc oricât pentru o rochie de exemplu, dacă îmi place foarte mult. În acest moment, cel mai scump articol vestimentar din garderoba mea este rochia de mireasă”, a declarat interpreta de muzică populară.
Deși îi place să se îmbrace sport în viața de zi cu zi sau să îmbrace o rochie elegantă la un eveniment special, atunci când este invitată să cânte undeva, Raluca îmbracă mereu costumul popular, din respect pentru publicul său și pentru muzica pe care o interpretează.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad