Răzvan Munteanu, soțul Deliei, în brațele altei femei

Tânărul om de afaceri târgujian, Răzvan Munteanu, soțul cântăreței Delia Matache-Munteanu, apare pe o rețea de socializare într-o fotografie alături de o altă femeie.  Fotografia a fost făcută la petrecerea pe care afaceristul a ținut-o în clubul său din capitală, cu ocazia zilei sale de naștere.

Răzvan Munteanu este un prosper om de afaceri din Târgu-Jiu, care a devenit cunoscut după ce s-a cuplat cu focoasa Delia Matache. Cei doi și-au unit destinele la Poarta Sărutului, la Târgu-Jiu, orașul natal al afaceristului care deține mai multe cluburi în București și ale cărui afaceri par a merge ca pe roate. La începutul acestei luni, Răzvan Munteanu și-a serbat ziua de naștere într-un club din capitală, cel mai probabil clubul său. La chef au participat mai multe vedete, dar au fost invitate și câteva amice de la Târgu-Jiu. Într-una din fotografii, Răzvan apare în brațele unei tinere blonde, Maria C.

Cu soacra la restaurant

Tot pe o pagină de socializare, cântăreața Delia a postat o fotografie care demonstrează ca ea și soacra ei, mama lui Răzvan, se înțeleg foarte bine. De ziua mamei soacre, Delia i-a făcut o surpriză și a scos-o în oraș. La masă apare și mama Deliei, care, în una dintre fotografii, o îmbrățișează pe cuscra sa.


Categoria: Monden

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dandana says:

    ,,frumoasa,, este o mortaciune schelet! Sa asteptam sa sa treaca vreo 4,5 ani si, sa pice ,,tencuiala,, care are mm grosime pe fata! Chiar nu stiti,nu vedeti,nu cunoasteti,sau…ptr ca i ,,oltean,, treceti cu …ochiul!?

    Thumb up 1 Thumb down 2

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad