Rechizite gratuite, până pe 10 octombrie

Mai bine mai târziu, decât niciodată! Chiar dacă școala a început deja, elevii vor primi în curând rechizitele gratuite de la guvern. Aproximativ 12.000 de elevi din județul Gorj vor beneficia în acest an școlar de rechizite gratuite. Mai exact, este vorba despre elevii din învățământul primar și gimnazial de stat, care provin din familii cu o situație financiară precară.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean(ISJ) Gorj, instituția a semnat contractul cu firma care va furniza rechizitele gratuite, urmând ca acestea să fie distribuite până pe data de 10 octombrie. Valoare unui pachet de rechizite va fi de 25 de lei pentru elevii din învățământul primar și 30 de lei pentru elevii din învățământul gimnazial. „Am semnat contractul cu firma care a câștigat licitați și cel mai târziu pe data de 18 octombrie ne vor furniza rechizitele. Eu sunt convins că până pe data de 10 octombrie, copiii vor avea rechizitele. Aproximativ 12.000 de copii din județul Gorj vor primi rechizite anul acesta. Aceștia trebuie să se încadreze la venit minim pe membru de familie sub 150 de lei”, a spus Ion Ișfan, inspector școlar general în cadrul ISJ Gorj.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad