Rechizite școlare pentru copiii nevoiași

Având în vedere programul Primăriei municipiului Târgu-Jiu de a veni în sprijinul unor familii aflate în situaţii socio-economice dificile, se acordă rechizite copiilor care urmează cursurile şcolare.

24 de copii (11 fete şi 13 băieţi) care urmează cursurile şcolare în clasele primare primesc de la Primăria Târgu-Jiu un pachet cu rechizite a cărui valoare este de aproximativ 130 lei. De asemenea,  alţi 13 copii (8 fete si 5 băieţi), elevi de gimnaziu şi liceu primesc un pachet cu rechizite a cărui valoare este de aproximativ 160 lei. Pachetele cu rechizite  pentru copiii care urmează cursurile şcolare în clasele I-IV au următorul conţinut: 10 caiete matematică, 10 caiete tip dictando, 1 stilou, 1 penar echipat (creioane colorate, radieră, liniar, ascuţitoare, creion, pensulă), 1 ghiozdan, acuarele, bloc desen A4. Pachete cu rechizite pentru copiii care urmează cursurile şcolare în clasele V-XII cu următorul conţinut: 10 caiete studenţeşti matematică, 10 caiete studenţeşti tip dictando, 3 creioane, 1 radieră, 1 liniar, 3 pixuri, 1 stilou, 1 penar, 1 ghiozdan, 1 ascuţitoare.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad