Redescoperă-l pe Brâncuşi

Asociaţia „O Nouă Şansă pentru Toţi Gorjenii” implementează, în perioada 15.08.2013 – 15.11.2013, proiectul „Redescoperă-l pe Brâncuşi”, proiect de tineret finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului. Proiectul „Redescoperă-l pe Brâncuşi!” are ca obiectiv general îmbunătăţirea vizibilităţii marelui sculptor Constantin Brâncuşi la nivel local/regional/naţional/internaţional.

În perioada 11-13 octombrie au avut loc acțiuni de ecologizare în satul Hobița, comuna Peștișani, locul de naștere al marelui sculptor Constantin Brâncuși. S-a mers la Casa Muzeu Constantin Brâncuși, zăvoiul de lângă acest monument, dar și la cimitir. În cadrul acestui proiect sunt prevăzute organizarea a două workshop-uri ce se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani. Tinerii care vor participa la cele două workshop-uri îşi vor creşte cunoştinţele legate de viaţa şi opera lui Constantin Brâncuşi, putând fi potenţiali ghizi locali. De asemenea, participarea la realizarea activităţilor din proiect le va creşte sentimentul de apartenenţă, de importanţă şi responsabilitate pentru destinul localităţii proprii.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad