Reducere de personal la DSP Gorj

Ceea ce este cert e că în baza unei ordonanțe guvernamentale, DSP Gorj va face, pentru început, o reducere de personal de 4 la sută. Direcția de Sănătate Publică Gorj este obligată să prezinte Ministerului Sănătății, până pe 10 iulie, trei variante de reducere a numărului de posturi din subordine.

Vor fi înlăturaţi între 4% şi 15% din angajați, a spus purtătorul de cuvânt al instituției, Elena Pițian: „Nu știm care va fi exact numărul posturilor care vor fi reduse. Conform Ordonanței de Guvern 77, trebuie să reducem posturile cu 4%”, a mai spus aceasta. În OUG/77/2013 este menționat faptul că adoptarea acestor măsuri în regim de urgenţă se impune având în vedere necesitatea eliminării riscului unor potenţiale presiuni suplimentare asupra cheltuielilor. bugetului general consolidat, precum şi necesitatea asigurării funcţionalităţii autorităţilor administraţiei publice locale.

Categoria: Dezvăluiri

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. r. says:

    Sa speram ca va fi disponibilizat si domnul director Boeriu,oricum prezenta domniei-sale e inutila in respectiva institutie,papa banii statului degeaba (un salariu bunicel,credeti-ma).Sa demonstreze ce poate ca medic,daca e asa o persoana exceptionala cum se lauda in fata angajatilor.Oamenii ce vor fi disponibilizati sunt de 1000 de ori mai capabili ca el.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad