Remedii naturale contra… suferinţelor din dragoste

Da, suferinţa din dragoste poate fi tratată şi vindecată. Prin metode clasice – psihoterapie, prescrierea de antidepresive, sedative, anxiolitice – sau prin metode mai blânde, naturale, deci fără efectele secundare ce însoţesc medicaţia alopată. Dr. Cristina Bălănescu, specialist în medicină complementară, ţi le recomandă pe cele din urmă.

Poţi smulge pumnalul pe care ţi l-a înfipt în inimă „fosta”… trecând pragul unui cabinet de medicină alernativă.

Majoritatea tratamentelor aplicate aici dau rezultate verificate în „probleme de sănătate” sufletească similare cu a ta. Acupunctura, flexoterapia, masajul terapeutic şi de relaxare (cu uleiuri volatile de brad, dafin, rozmarin, levănţică), măruntele pastile homeopate – toate ţintesc simptomele suferinţei din dragoste: anxietatea, labilitatea emoţională, tendinţa depresivă.

Te poţi trata şi singur, acasă

Pentru această variantă mult mai comodă, dr. Cristina Bălănescu recomandă infuzii din următoarele amestecuri de plante:
• Sânziene, tei şi muşeţel în părţi egale: o linguriţă din amestecul de plante se infuzează, timp de 7-8 minute, în 250 ml de apă clocotită; se beau trei căni pe zi, 20 de zile pe lună, pe termen lung.
• Sunătoare, salvie, isop, levănţică în părţi egale; se infuzează, 7-8 minute, o linguriţă din plantele amestecate în 250 ml de apă clocotită şi se beau trei căni pe zi, timp de 20 de zile, pe termen lung.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad