Remiză în „Gruia”

CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu 1-1
Au marcat: Cadu ’14 (penalty)/Eric ’58
CFR: Felgueiras – Hora, Cadu, Piccolo, Camora – Obiora (Muniru ’66), Djokovic (Gabionetta ’80) – Maah, Rui Pedro (Voiculeţ ’34), Costea – Ogbu. Antrenor: Petre Grigoraş.
Pandurii: Stanca – Pleaşcă (Nicoară ’27), Erico, Christou, Momcilovici – Anton (Cristea ’72), Breveeld – Buleică, Eric, Ciucur – Matulevicius (Rubio ’55). Antrenor: Cristian Pustai.
Cartonaşe galbene: Rui Pedro ’18, Djokovic ’59, Hora ’64, Muniru ’77 / Erico ’13, Buleică ’28, Nicoară ’39, Anton ’46, Rubio ’59, Cristea ’74
Arbitri: Ovidiu Haţegan – Cristian Nica şi Valentin Avram
Observatori: Nicolae Grigorescu şi Olimpiodor Antonescu

Ce nu a reuşit cu Dnepr, la Cluj, a reuşit cu CFR. Pandurii a plecat de sub Dealul Feleacului cu un punct, scor 1-1, însă după aspectul jocului, trupa lui Pustai merita chiar şi victoria. Şi mai interesant este faptul că remiza de aseară a fost una cu ghinion pentru Petre Grigoraş, fostul tehnician al pandurilor fiind ca şi „mazilit” de pe banca CFR-ului.

Formaţia gorjeană a trecut peste oboseala acumulată după meciul din Europa League, având o evoluţie destul de bună (cel puţin în partea secundă), în partida susţinută pe terenul CFR-ului. Din păcate, elevii lui Cristi Pustai au început cum nu se poate mai prost jocul din „Gruia”, văzându-se conduşi încă din minutul 14, în urma unui penalty făcut de Erico da Silva şi transformat de Cadu. Reacţia formaţiei gorjene a fost una palidă până la pauză, din dominarea oaspeţilor putându-se nota doar şutul de la semidistanţă al lui Nicoara, parat însă de Felgueiras. În rest, pandurii au fost „îngălbeniţi” serios de centralul Haţegan, da Silva, Buleică, Nicoară şi Anton văzând câte un cartonaş. Imediat după debutul părţii secunde, Pustai a făcut şi o primă mutare în atac, scoţându-l de pe teren pe Matulevicius, destul de şters, şi introducându-l pe chilianul Rubio (min.55), care parcă a animat jocul pandurilor. Insistenţa în atac a echipei oltene a dat roade chiar peste 3 minute, atunci când Ciucur a şutat pe jos, Felgueiras a respins în lateral, iar Eric a împins mingea în plasă pentru 1-1. Impulsionaţi şi mai mult de golul egalării, dar şi pe fondul unei căderi psihice a cfr-iştilor, pandurii au ajuns şi mai repede la finalizare. Astfel, în minutul 63, Rubio -jucătorul împrumutat de la Sporting Lisabona, s-a aflat în centrul celei mai mari ratări a meciului, când, angajat excelent de Eric în careul advers şi rămas singur cu Felgueiras, i-a dat prilejul lusitanului să intervină miraculos (min.63). Trupa lui Pustai putea da lovitura chiar şi pe contraatac, dar egoistul şi inutilul în acest meci –Nicoară, a risipit două frumoase oportunităţi de 2-1, preferând finalizarea personală în dauna unor pase la coechipieri rămaşi demarcaţi (min.65 şi 82). Totuşi, pe final de partidă oaspeţii mai puteau puncta pe tabelă, însă şutul lui Eric din minutul 89 nu şi-a găsit spaţiul porţii, iar şarjea ofensivă a lui Ciucur din minutul 90+2 nu era finalizată decât în plasa laterală a porţii clujene. După doar 3 minute de prelungire, Haţegan a fluierat sfârşitul meciului, care a împărţit punctele către CFR şi Pandurii. Tot ca un amănunt interesant, până la se fi consemnat ultimul fluier, Pandurii a mai punctat, însă doar la capitolul cartonaşe prin Rubio şi Cristea, ajungând la un total de 6 galbene.

Categoria: Sport

Tags: , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. foxy says:

    Nicoara e `Domnul Goe`,e Dorel ala din reclame ,care face tote tampeniile!Joaca ptr el doar,si aici pot sa-l enumar si pe Ciucur,care daca are mingea stie doar una si buna sa traga la poarta!El nu joaca cu colegii ca la iarna vrea si asta sa plece cum a zis ,dar nu stie unde!Rasu plansu..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. DanFan says:

    Si eu cred ca Nicoara a fost omul care mai mult a incurcat Pandurii la meciul cu CFR. La un momentdat chiar credeam ca a fost una dintre cele mai bune achizitii, dar de la meci la meci s-a aratat a fi o petarda in devenire! E cap de linie, nu stiu de ce mai insista Pustai cu el. Nu stie decat sa alerge si asta doar din doua in doua meciuri. Se vede ca are prea putin creier, daca i s-ar da un test de inteligenta cu siguranta ar fi sub limita normala. Cat despre Ciucur nu m-as hazarda,a fost omul de la care a pornit si golul. Plus ca abia acum a inceput si el sa fie folosit mai mult.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad