Reorganizarea CE Oltenia, după schimbarea Directoratului

Cel puţin doi directori nu vor mai fi membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Ar fi vorba despre Marian Motocu şi Vasile Ogârlaci, care conduc în prezent divizia energetică şi respectiv minieră din cadrul companiei.

Trebuie spus că administraţia CE Oltenia nu a oferit încă informaţii privind reorganizarea prin divizări sau desfiinţări de structuri, deşi s-ar impune o lămurire publică mai ales că noile organigrame şi o parte din reorganizare vor fi supuse aprobării de către acţionari şi supraveghetori, până în 28 martie.

Traiectorii

Până una alta, aflăm pe surse că directorii menţionaţi mai sus nu vor mai face parte din directoratul companiei, Marian Motocu urmând să conducă „jumătate” din actuala Sucursală Electrocentrale Craiova, adică Işalniţa, iar cealaltă jumătate, termocentrala Craiova, să rămână sub conducerea lui Constantin Bălăşoiu. În aceste condiţii, directorul Marian Motocu ar fi „exilat” mai aproape de casă, adică în Dolj. Despre traiectoria lui Vasile Ogârlaci nu se ştie deocamdată nimic, în afara faptului că nu va mai face parte din directoratul companiei.

Bate pasul pe loc

Interesant este şi un alt aspect: reorganizarea companiei, prin divizarea sucursalei de la Craiova şi prin desfiinţarea celor cinci EMC-uri, nu poate fi aplicată deocamdată. Şi asta pentru că e necesară clarificarea în ceea ce priveşte schimbările din directorat. Acţionarii şi supraveghetorii nu vor putea aproba o reorganizare fără ca Directoratul CE Oltenia să fie modificat, în sensul selectării noilor membri, mai ales că parte din SE Craiova va fi condusă de unul dintre actualii membri. Consiliul de Supraveghere, în lipsa unui rezultat privind recrutarea personalului la acest nivel, a prelungit mandatul actualului directorat. În concluzie, reorganizarea despre care se vorbeşte extrem de mult în aceste zile privind compania energetică, aparent, bate pasul pe loc.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad