Romanescu: Demisia mea e un lucru bun atât pentru mine, cât și pentru Dian Popescu


Fostul subprefect de Gorj i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil președintelui PNL Gorj, prin care l-a anunțat că demisionează din funcția de secretar coordonator. Dian Popescu nu a citit mesajul.

Apele sunt din nou tulburi în Partidul Național Liberal Gorj. După ce, lunile trecute, liberalul Gabriel Giorgi era amenințat de șefii săi de partid cu excluderea din PNL, barca se clatină din nou. De data aceasta în centrul scandalului este Marcel Romanescu. Acesta neagă că Gheorghe Pecingină și Mihai Prunariu  ar fi participat la ziua sa de naștere. „Din păcate, informațiile care apar în ultima perioadă sunt eronate.  Gigi Pecingină și Mihai Prunariu n-au participat la petrecerea de ziua mea de naștere. Este incorect să furnizezi anumite detalii, dar să nu le dai pe cele corecte. M-a deranjat tenta care a fost dată acelor informații. Ziua mea de naștere nu a fost una tematică, nu a avut tentă conspirativă”, a declarat Marcel Roamenscu. Liberalul afirmă că și-a dat demisia din funcția de secretar coordonator al PNL Gorj și pentru a elimina speculațiile conform cărora a venit la liberali pentru a candida împotriva lui Dian Popescu la președinția partidului. „Unul dintre motivele pentru  care am demisionat este acela că am vrut să dispară orice fel de speculații legate de o posibilă candidatură a mea la funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Oricum, conform statului PNL, nu-mi era permis să candidez. Nu am venit în acest partid pentru a prelua la un moment dat funcția de președinte. M-am înscris în PNL pentru a-i ajuta pe candidații la alegerile parlamentare de anul trecut, dar și pentru un proiect de lungă durată, nu m-a interesat să vin în acest partid pentru vreo funcție”, a mai spus Marcel Romanescu. Fostul subprefect a declarat că l-a informat pe președintele PNL Gorj, Dian Popescu, în legătura cu demisia, trimițându-i un SMS. „Mi s-a părut corect să-i comunic această decizie pentru că nu era în județ când am depus demisia. Nu mai contează ce s-a întâmplat. Consider că demisia mea este un lucru bun atât pentru mine, cât și pentru președintele Dian Popescu. Nu pot spune că există tensiuni între mine și Dian Popescu pentru că, în ultima perioadă, ne-am văzut destul de rar, însă fiecare dintre noi are câte o scară a valorilor diferită”, a afirmat liberalul Marcel Romanescu.

Dian nu vrea să îl convingă pe Romanescu să revină asupra demisiei

Președintele Partidului Național Liberal Gorj susține că nu a citit sms-ul trimis de Marcel Romanescu prin care l-a înștiințat de demisia sa din funcția de secretar coordonator al PNL. Dian Popescu nu crede că fostul subprefect are vreo supărare pe partid sau pe cineva anume încât a decis să demisioneze. „Știu că și-a dat demisia, dar sincer nu am văzut-o, este un act unilateral și se poate reveni asupra ei. O să port o dicuție cu domnul Romanescu, să vedem ce l-a detrminat să recurgă la acest gest. Am înțeles că vrea să ocupe o funcție în administrația publică locală, care  este incompatibilă cu cea de secretar coordonator al PNL Gorj. Nu știu dacă are vreo supărare. Demisia nu se face prin SMS, nu am citit niciun mesaj de la Marcel Romanescu prin care mă anunță că și-a dat demisia. Este exclus să încerc să-l răzgândesc să revină asupra deciziei. Nu am o relație tensionată cu niciun membru al Partidului Național Liberal”, a comentat Dian Popescu.

Morega: Romanescu și-a dat seama că nu are cu cine face echipă în PNL

Fostul președinte al Partidului Național Liberal afirmă că Marcel Romanescu a făcut bine că a ales să demisioneze din funcția de secretar coordonator al PNL Gorj „Marcel Romanescu a luat o decizie înțeleaptă și serioasă. Cred că şi-a dat seama că nu are cu cine să facă echipă în Partidul Național Liberal. Este un brand pentru politică, dar pentru politica făcută pentru oameni, pentru gorjeni, nu aceea pentru politruci, hoți incompetenți. Vin alegerile europarlamentare, PNL Gorj nu va lua mai mult de 10-12%. Organizația PNL Gorj este praf. De ce să mai rămână Marcel Romanescu secretar coordonator, să se spargă toate oalele la el în cap?”, se întreabă Dan Ilie Morega.


Categoria: Politică

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. olaru says:

    FOCAR DE PADUCHI LA SCOLILE DIN CIUPERCENI.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad