Romii din Meteor strâng bani pentru a ajuta familia regelui Cioabă

Romii din cartierul târgujian Meteor vor strânge bani pentru a ajuta familia auto-proclamatului rege al țiganilor, Florin Cioabă, să achite factura de 350.000 dolari de la unitatea medicală din Antalya, Turcia.

Familiile de romi din cartierul Meteor, cunoscute pentru datoriile mari pe care le au către bugetul local al Primăriei Târgu-Jiu, se vor implica într-o campanie de strângere de fonduri bănești care vor fi trimise familiei îndurerate a „regelui” Cioabă. Trupul neînsuflețit al lui Florin Cioabă este încă la morga unui spital din Antalya și va fi eliberat abia după ce familia sa va achita factura de spitalizare care se ridică la 350.000 dolari. Florin Tănase Cioabă s-a născut la data de 17 noiembrie 1954 în orașul Târgu Cărbunești și a decedat zilele trecute într-un spital din Antalya. În 1963, Florin Cioabă și familia sa s-au mutat la Sibiu. Respectând tradiția romilor, Florin Cioabă s-a căsătorit la doar 14 ani, iar în 1997 s-a autoproclamat în ca „rege internațional al romilor”. A fost proprietarul mai multor firme, care se ocupă cu prelucrarea metalelor neferoase – cupru, bronz etc., confecționând folie și saci de polietilenă.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad