Rovinărenii vor avea un loc special amenajat pentru picnicuri

Cetățenii din orașul Rovinari discută cu edilul lor chiar și pe pagina www.domnuleprimar.ro , acolo unde îi lasă mesaje și sesizări și acesta le răspunde.

Unul dintre locuitorii orașului Rovinari a postat de curând pe site-ul www.domnuleprimar.ro o sesizare legată de persoanele care fac picnicuri și grătare pe stradă, lângă sediul Primăriei sau între blocuri și își deranjează vecinii. „Domnule primar, în acest oraș se pune în aplicare legea privind picnicurile și grătare? Dacă se pune, de ce nu se iau măsuri, mai ales că acestea se fac în jurul sediului Primăriei și nu numai”, scrie cetățeanul nemulțumit. Edilul Dorin Filip i-a răspuns alegătorului, asigurându-l că se vor lua măsuri, în cazul în care cetățeanul va fotografia sau filma („dacă aveți dovezi” – n.red.) pe cei care încalcă legea. „Domnule Toarnă George, nu am cunoștință de cele menționate de dumneavoastră în această sesizare și anume faptul că există persoane care încalcă legea, făcând picnicuri sau grătare în locuri nepermise. Daca aveți dovezi care să susțină cele specificate mai sus, vă rog să mi le puneți la dispoziție. Amenajarea unei zone pentru picnic a fost una dintre investițiile pe care ni le-am propus a le realiza în acest an. Astăzi a fost semnat contractul, iar perioada de execuție este de maxim 50 zile. Așadar, în maxim două luni, cetățenii orașului Rovinari vor avea la dispoziție toate cele necesare pentru picnicuri, potrivit dispozițiilor în vigoare”, spune primarul Filip.

Cetățenii s-au săturat de cărbunele CE Rovinari

Un alt cetățean a postat pe site-ul amintit mai sus o sesizare legată de depozitul de cărbune al CE Rovinari: omul se întreabă când va fi mutat acest depozit de lignit și așteaptă răspuns de la primarul Dorin Filip. „Domnule Damian Gherga, am făcut foarte multe demersuri la instituțiile abilitate pentru mutarea din oraș a depozitului de cărbune și am avut promisiunea că pana la sfârșitul anului se va realiza acest lucru. Din păcate, în anul 2012 s-a schimbat conducerea, iar acum va trebui să reluăm toate procedurile. Îmi doresc foarte mult să avem un oraș curat, cu un mediu nepoluat, însă, tot ceea ce ține de administrația locală s-a realizat până în acest moment. Vom continua totuși să depunem toate eforturile necesare pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a scris Dorin Filip pe www.domnuleprimar.ro

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad