Roxana Vancea a fost la un pas de o tragedie

În urmă cu câteva luni, Roxana Vancea a devenit mândra posesoare a unei mașini cu care puțini se pot lăuda la vârsta vedetei. Adepta vitezei, fosta asistentă tv s-a asigurat că prima sa mașină este una puternică, prin care să își satisfacă pofta de adrenalină. Astfel, cu banii câștigați din emisiuni tv, ședințe foto și prezentări de modă, Roxana a reușit să își cumpere o mașină pe placul ei. Zilele trecute, din cauza mașinii pe care o deține, târgujianca  a trecut printr-o experiență neplăcută care ar fi putut avea un final tragic.

Roxana Vancea este adepta vitezei. Focoasa gorjeancă iubește mașinile și motocicletele puternice, fiind posesoarea a două exemplare întocmai pe placul ei. Zilele trecute, Roxana a trecut pentru prima dată printr-o experiență care i-a pus viața în pericol. În timp ce mergea cu mașina, unul dintre cauciucurile din față ale autovehiculului a explodat, lucru care în condiții de viteză excesivă poate cauza accidente mortale. Fosta asistentă tv a publicat, pe pagina sa de socializare, o fotografie în care se vede starea în care a ajuns cauciucul după explozie. Comentariile din partea prietenilor de socializare ai vedetei nu au întârziat să apară. ,,Cum ai reușit să faci asta?”, a întrebat-o o tânără pe Roxana. „Nu a fost greu :) Nu știu, e prima dată când pățesc”, i-a răspuns aceasta.

A învățat la CNET

Roxana Vancea are 23 de ani, s-a născut pe data de 2 iunie 1990, la Târgu Jiu, iar în prezent este profesor de sport la o şcoală generală din Bucureşti.  Târgujianca a terminat cursurile Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar apoi a absolvit cursurile Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Roxana s-a lansat, în anul 2011, pe post de asistentă tv în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», iar pe parcursul acestei veri a prezentat emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă”, alături de Roxana Ionescu și Pepe.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad