Roxana Vancea a îmbrăcat rochia de mireasă


Se pregătește Roxana Vancea să facă pasul cel mare? Frumoasa târgujiancă a postat de curând, pe pagina sa de socializare, câteva imagini în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă. Fotografiile o înfățișează pe voluptoasa gorjeancă în timp ce probează câteva modele de rochii de mireasă. Imaginile cu pricina nu sunt făcute, însă, în timpul vreunei probe pentru marele eveniment, ci la o prezentare în cadrul unui târg de nunți la care a participat frumoasa olteancă.


Asistenta matinalilor de la Antena 1 apare îmbrăcată în mai multe rochii de mireasă, unele mai voluminoase, altele mai simple, care îi vin foarte bine, punându-i în evidență formele cu care Mama Natură a înzestrat-o.
Roxana Vancea a devenit cunoscută la nivel național din momentul în care a fost aleasă să ocupe locul Danielei Crudu în scaunul de asistentă tv a emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată de postul național de televiziune Antena 1.
Spre deosebire de alte asistente tv pe care notorietatea obținută în urma ocupării unui post de asistentă tv le-a trimis direct în paginile revistelor destinate bărbaților sau în patul fotbaliștilor, Roxana Vancea a fost destul de rezervată în privința vieții personale, ferindu-se de aparițiile scandaloase în presă. Ceea ce a ținut-o totuși pe paginile ziarelor pe târgujiancă au fost ținutele sexi pe care aceasta le îmbracă în fiecare dimineață la Neatza. Decolteurile și fustele foarte scurte au făcut deliciul domnilor care urmăresc matinalul.
Imaginile în care Roxana apare îmbrăcată în rochie de mireasă au atras sute de aprecieri și zeci de comentarii venite din partea prietenilor de socializare ai voluptoasei blondine. Dacă domnișoarele se grăbesc să o felicite și să o întrebe pe târgujiancă pe când marele eveniment, domnii se grăbesc să o invite pe aceasta să îi însoțească în drumul către altar. ,,Te aștept la biserică!”, îi transmite unul dintre admiratori Roxanei. ,,Vai, ce te-aș face mireasa mea!”, îi spune un alt domn acesteia.


Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad