Roxana Vancea este singură și libertină! Aviz amatorilor!

Fosta vecină „superhot” de la Răzvan și Dani, Roxana Vancea, este din nou singură. Tabloidele scriu că târgujianca de doar 25 de ani s-a despărțit de iubitul alături de care a petrecut la mare, pe plaja din Mamaia. Vedeta a declarat că despărțirea a fost de comun acord!

Tabloidul „Libertatea” scria că Roxana Vancea a rămas din nou singură, după o iubire scurtă cu Iulian Dîrnea, fost fotbalist. Cei doi au petrecut câteva săptămâni la mare, pe plaja din Mamaia, acolo unde focoasa din Târgu-Jiu și-a arătat nurii, însă nu numai iubitului ei! Oricum, despre sine, Vancea spune că este „o fire libertină”! „Da! Ne-am despărţit! El e un băiat fain, dar amândoi suntem libertini şi am decis să nu stricăm o frumoasă relaţie de prietenie pentru ceva ce nu duce nicăieri”, a spus Roxana Vancea pentru ziarul Libertatea.
La începutul lunii august, Roxana Vancea a postat prima fotografie pe Facebook, cu ea și noul iubit. Atunci, Vancea s-a răcorit la o piscină din capitală și s-a lăsat fotografiată în sânii goi. Acum, povestea de dragoste dintre cei doi s-a terminat brusc, dovadă că niciunul nu se afla în căutarea unei relații serioase, ci doar a unor aventuri fierbinți!

Categoria: Monden

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. scorpionul says:

    o curva …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 2

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad