Roxana Vancea: „Îmi e teamă să nu fiu violată!”. Vezi de cine se teme târgujianca

roxana12

Este o femeie foarte frumoasă, Mama Natură a avut grijă să îi oferă numeroase atuuri, până de curând a fost asistenta lui Răzavn şi Dani la Antena 1, iar acum prezintă o emisiune estivală alături de Roxana Ionescu şi Pepe. Roxana Vancea a mărturisit, pentru presa centrală, care îi sunt temerile şi motivele pentru care nu are pe nimeni în viaţa ei în acest moment.

Deşi este o femeie foarte frumoasă, care se numără de un număr mare de admiratori, Roxana spune că deocamdată nu are un iubit. Deşi locuieşte singură în Bucureşti, acest lucru nu o deranjează până atunci când vine vorba despre aruncatul gunoiului. Fosta asistentă tv recunoaşte că se teme să ducă singură gunoiul pentru că îi este frică să nu fie violată. „Până acum, nu am reuşit să-l întâlnesc pe cel cu care să-mpart şi bune, şi rele. Nu sunt omul care să accepte uşor să intre într-o relaţie, doar aşa, ca să fie cineva lângă mine. Probabil că m-aş potrivi cu cineva căruia să-i placă sportul la fel de mult ca mie, cu cineva care să aibă simţul umorului, să fie responsabil şi să ştie neapărat ce vrea de la viaţa lui. N-am probleme cu faptul că locuiesc singură, mai ales că nu trebuie să dau socoteală nimănui. Mă descurc bine singură. Ştiu să gătesc foarte bine, m-a învăţat bunica mea şi îmi place să calc. Fac cele mai bune sarmale în foi de varză. Singurul lucru care nu îmi place este să duc gunoiul. Mi-e foarte frică. Am văzut un film, cu o tipă violată şi omorâtă într-o parcare şi, de câte ori trebuie să duc gunoiul, mi-aduc aminte de secvenţele respective. Aşa că, de câte ori vine o prietenă la mine, profit de ocazie şi mergem amândouă”, a spus Roxana, potrivit Click.ro.

Pleacă în vacanţă cu părinţii

În ceea ce priveşte planurile de vacanţă, Roxana spune că faptul că nu are un iubit nu o împiedică să se distreze. Din planurile blondinei face parte şi o excursie în Antalya alături de părinţii săi. ,,Sunt singură în sensul că n-am un prieten, dar viaţa mea socială este foarte plină. Nu mă plictisesc niciodată, ies cu prietenele, fac mult sport, particip la evenimente. Acum mă pregătesc pentru vacanţă. Voi merge şapte zile cu părinţii în Antalya, iar apoi, dacă îmi recuperez permisul, vreau să merg pe Transalpina, cu motorul”, a spus vedeta.

A fost elevă la Ecaterina

Roxana Vancea are 23 de ani, s-a născut pe data de 2 iunie 1990, la Târgu Jiu, iar în prezent este profesor de sport la o şcoală generală din Bucureşti.  Târgujianca a terminat cursurile Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar apoi a absolvit cursurile Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. Roxana s-a lansat, în anul 2011, pe post de asistentă tv în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», iar din 7 iulie prezintă emisiunea estivală „Splash! Vedete la apă”, alături de Roxana Ionescu și Pepe.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad