Roxana Vancea și Puberu își petrec nopțile împreună


Zvonurile referitoare la o relație de dragoste între Roxana Vancea și Radu Iordan, cunoscut drept Puberu, unul dintre cameramanii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, par din ce în ce mai aproape de adevăr. Cei doi petrec foarte mult timp împreună atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții.

Deși s-a vehiculat de foarte multe ori că între Roxana Vancea și Puberu ar fi mai mult decât o relație de prietenie sau colegialitate, niciunul dintre cei doi nu a recunoscut acest lucru oficial. Fotografiile care îi înfățișează pe cei doi împreună pe la diverse evenimente trădează, însă, mai mult decât o simplă amiciție. Însăși târgujianca postează foarte multe fotografii pe pagina sa de socializare în care apare alături de cameramanul pe care îl alintă afectuos „Pubi”.
Cele mai recente fotografii postate de Roxana, în care apare alături de Puberu, îi înfățișează pe cei doi singuri, la o petrecere organizată într-un club bucureștean, imagini care sunt dovada faptului că cei doi își petrec nu doar zilele, ci și nopțile împreună.

Roxana Vancea: „Ești iubirea vieții mele”

Chiar dacă nu a recunoscut niciodată că are o relație cu Puberu, Roxana Vancea îi declara iubirea ei cameramanului în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, desfășurată de Ziua Îndrăgostiților, în timp ce ,,primarul” temporar Răzvan îi căsătorea pe cei doi. ,,Iubirea vieții mele, când mă uit la tine văd o prăjiturică pe care eu aș devora-o din toată inima mea. Ești savarina vieții mele, cu multă frișcă și însiropată bine, cum îmi place mie. Te iubesc enorm și cred că fără tine viața mea nu ar mai avea niciun rost!”, îi spune în glumă Roxana lui Puberu.

A primit un inel

Deși nu are nicio relație oficială, Roxana Vancea a primit, la începutul lunii mai, un inel care pare a fi de logodnă. Blondina a postat imaginile cu bijuteria sa pe Facebook, alături de o inimioară, semn că este un inel cu o valoare sentimentală importantă.


Categoria: Monden

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad