Rușeț, angajat la CEO – Condescu, mai puțini bani! Nouă angajați FNME, în șomaj

• Federația Națională Mine Energie a ajuns la fundul sacului

Situația financiară a Federației Naționale Mine Energie este la pământ din cauza măsurii luate de administrația Complexului Energetic Oltenia, aceea ca banii pentru sindicate să nu mai fie reținuți pe statul de plată, iar membrii de sindicat să își plătească cotizațiile lunare la casieriile CEO. Prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie precizează că FNME mai are bani de funcţionare doar pentru o lună. Ion Ruşeţ se gândește să se angajeze în Complexul Energetic Oltenia iar liderul FNME, Marin Condescu, să renunţe la o parte din salariu. „Este adevărat că nu mai avem bani de funcţionare la acest nivel. Faptul că se disponibilizează colegi cu care am lucrat ani de zile este îngrijorător. Nouă din zece angajaţi ai FNME vor fi disponibilizaţi. Dacă nu vor mai fi resurse financiare, eu va trebui să plec pe un post la CEO și să fac muncă sindicală doar pe bază de voluntariat. Domnul președinte Marin Condescu și-a manifestat intenția ca de la 1 octombrie să își reducă indemnizația de conducere a FNME”, a declarat, Ion Rușeț.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Un motrean pensionar says:

    Poate procurorii isi vor indrepta atentia si asupra obtinerii ilegale a apartamentelor din Bucuresti ,a acestor impostori,iar premierul va arunca o privire si spre gasca lui Baican din minister….!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad