Rușeț: Împărțirea sindicatelor nu este productivă pentru lucrători. Nu voi lua parte la ea.

Prim-vicepreședintele FNME vrea o schimbare de atitudine în interiorul sindicatelor pentru a rezista în războiul cu administrația CEO.

Ion Rușeț a comentat pe marginea afirmațiilor făcute săptămâna trecută de fostul deputat Dan Ilie Morega, care a anunțat practic destrămarea sindicatelor. Fostul lider al Partidului Național Liberal spunea că mulți lideri de sindicat îl vor părăsi pe Marin Condescu, o mare parte din ei  urmând să vină alături de Ion Rușeț, dar și de Constantin Crețan. Prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie, Ion Rușeț, nici nu vrea să se gândească la împărțirea sindicatelor. „Dacă m-aş bucura, ar însemna să nu fiu un om realist. Domnul Morega a făcut remarca următoare: în Oltenia, sindicatele se vor împărţi în trei grupări. Vă spun în mod clar, nu voi face parte dintr-un asemenea scenariu. O secesiune ar pune capac mişcării sindicale. Nu mă încântă să ocup funția de președinte al Federației Naționale Mine Energie, așa cum a spus Dan Ilie Morega”, declară prim-vicepreşedintele FNME.  Ion Rușeț spune că se simte nevoia unei schimbări de atitudine în Federația Națională Mine Energie. „De la baza sindicatului până la vârf, trebuie schimbată atitudinea. Trebuie să găsim o cale de dialog cu administrația fără a încerca lovituri sub centură. Din păcate, noi nu am fost iniţiatorii unor asemenea lovituri, am fost încasatorii. Am primit lovituri pe la spate de nici noi nu mai ştim! Dacă unitatea FNME va fi sfărâmată, dacă se vor enclaviza zonele miniere şi zonele energetice, atunci lucrurile vor fi grave”, afirmă prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie, Ion Rușeț.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad