Ruşeţ şi Vâlceanu – ceartă după venirea lui Blaga la Târgu–Jiu


Fostul preşedinte al Partidului Democrat Liberal l-a deranjat pe actualul şef al PDL Gorj cu discursul său de la dezbaterea regională a partidului pe teme de energie şi şomaj.

 

Vineri au ieşit scântei între Dan Vâlceanu şi Ion Ruşeţ. Scandalul a pornit după ce, joi seara, fostul senator democrat-liberal a luat cuvântul pe scena Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu-Jiu în cadrul dezbaterii regionale organizate de liderii Partidului Democrat Liberal în oraşul lui Brâncuşi. Preşedintele Partidului Democrat Liberal Gorj, Dan Vâlceanu, s-a arătat surprins de criticile pe care liderul sindical Ion Ruşeţ le-a adus fostei guvernări PDL. Prim-vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie a acuzat măsurile discriminatorii de pe piaţa energiei, luate anii trecuţi, care au făcut ca, în acest an, Complexul Energetic Oltenia să funcţioneze la cota de avarie. Preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, afirmă că prin discursul de la teatru, Ion Ruşeţ a demonstrat că este omul administraţiei CEO. „Poziţia sa reflectă noua postură de aliat al administraţiei. Cred că a arătat că este omul administraţie CEO. A surprins această poziţie critică pentru că dânsul se aflat la guvernare când partidul a luat acele măsuri la care a făcut referire. Practic, când acuză guvernarea, se acuză şi pe dânsul. Nu ne-a supărat atitudinea domnului Ruşeţ, a fost o dezbatere. S-a exprimat într-un cadru organizat al partidului, nu riscă nicio sancţiune”, a precizat preşedintele Partidului Democrat Liberal Gorj, Dan Vâlceanu.

Ruşeţ: Vâlceanu să-şi ceară scuze public

Prim-vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie a explicat faptul că prin discursul său de la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu-Jiu, nu a dorit decât să transmită conducerii principalului partid de opoziţie din România, opiniile sindicaliştilor din minerit şi energie. Ion Ruşeţ nu prea crede că Dan Vâlceanu a spus despre el că este omul administraţiei; totuşi, îi solicită să-şi ceară public scuze dacă a făcut această acuzaţie. „Îi amintesc lui Dan Vâlceanu că am avut o poziţie critică împotriva legii privind certificatele verzi şi pe vremea când eram senator. Eu nu am fost invitat pentru a face campanie eletorală, am fost invitat ca responsabil sindical. Ceea ce am spus eu sunt întrebări şi preocupări ale colegilor mei de sindicat. Nu cred că Dan Vâlceanu a spus că eu sunt omul administraţiei, cred că este o intoxicare. Dar dacă a făcut-o, ar trebui să-şi ceară scuze”, a declarat Ion Ruşeţ.


Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad