Rușeț: Vâlceanu are un simț politic parșiv

Dan Vâlceanu e și acum „bântuit” de discursul fostului senator Ion Rușeț, de la dezbaterea regională a partidului, de săptămâna trecută.

Liderul democrat-liberalilor gorjeni a ținut ieri o conferință de presă în care,  practic, a  dat citire  jurnaliștilor discursul ținut de fostul președinte al PDL Gorj la seminarul de joia trecută, de la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu-Jiu, la care a participat și Vasile Blaga. Dan Vâlceanu a pregătit reprezentanților presei și câteva tabele prin care a vrut să demonstreze că, în calitate de senator PDL, Ion Rușeț a votat legea privind certificatele verzi pe care a criticat-o  la Teatrul Elvira Godeanu. „Am ținut să vă citesc discursul pentru că reprezintă un rezumat al poeziei USL, care dă vina pe PDL pentru ce se întâmplă rău în minerit și energie” , a declarat Dan Vâlceanu. Președintele PDL Gorj a ținut să amintească cum a apărut în România noțiunea de certificate verzi. Dan Vâlceanu a ținut să precizeze că legea privind certificatele verzi a fost inițiată în 2008 de PSD. A adus în conferința de presă dovada votului dat de parlamentarii de Gorj privind această lege. „În Senat, toată lumea a votat «pentru». La acea ședință au participat atât domnul Toni Greblă, cât și Ion Rușeț. În Camera Deputaților, toți parlamentarii de Gorj au votat «pentru», inclusiv Victor Ponta. Singurul deputat care s-a opus a fost Severus Militaru”, a mai spus Dan Vâlceanu.

Replică tăioasă de la Rușeț

Deși l-a surprins atitudinea lui Dan Vâlceanu din conferința de presă, fostul senator Ion Rușeț a ținut să-i dea o replică pe măsura atacurilor liderului democrat-liberal. „N-am spus că sunt împotriva subvenționării energiei verzi, ci împotriva numărului excesiv de certificate verzi. Dan Vâlceanu are un simț politic parșiv din moment ce își aduce aminte doar fragmente din discursul meu. Oltenia este lovită de interese transpartinice. Probabil, nereușita dezbaterii regională pe teme de energie și șomaj, care nu a fost un succes, l-a făcut pe Dan Vâlceanu să aibă o asemenea atitudine la adresa mea”, a comentat prim-vicepreşedintele Federației Naționale Mine Energie, Ion Rușeț.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Gogu says:

  Ca de obicei Ruset a jucat la cacialma.De data asta nu i-a ieșit si acum tipa ca Valceanu are un spirit politic parșiv.Intrebarea este ce fel spirit are cel care ii acuza pe alții de fapte pe care el le-a comis ?
  Te-a prins lumea cu minciuna si nu mai știi cum s-o dregi domnule Ruset.
  Poate se conving si actualii prieteni ce fel de personaj ești.
  Oricum,Blaga,te-a înțeles pentru ca blaturi ai facut si cu el nu numai cu cei de la USL.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. gheorghe says:

  Bai TEMBELULE nu degeaba iti zic colegii de la sindicat(SINDICACATII) PENDULA,TU ESTI RUSUNEA PARTIDULUI LIBERAL DEMOCRAT

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. lula says:

  mai parsiv ca tine,gogule??? nu crezi nici tu ce spui!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. org Pestisani says:

  Papagalul asta de Ruset este suparat ca Valceanu nu joaca dupa muzica sa . Credea ca daca lasa un tanar ca Valceanu presedinte la PDL Gorj , excrocul de Ruset va conduce din umbra organizatia . Uite Gogule pokeristule ca nu-ti mai merge , sa dovedit deja ca Valceanu conduce cum trebuie organizatia fara sa permita imixtiunile lui Gogu Pendula PSD istul . Fugi Gogule la tatucul tau Calinoiu si lasa ne in pace .

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad