Rutină în viaţa sexuală? 3 tipuri de sex care alungă plictiseală în cuplu

Mulţi dintre noi au parte, mai mereu, de un singur tip de sex: cel din dormitor, făcut seara, când ambii parteneri sunt deja obosiţi. Dar există şi alte tipuri de sex care merită încercate măcar o dată în viaţă şi care pot alunga rutina în cuplu.
Sexul pe roluri

Toţi avem fantezii că suntem altcineva sau că trăim experienţe pe care nu le-am trăit niciodată în viaţa reală. Ar trebui să transpunem aceste fantezii şi în viaţa sexuală, împreună cu partenerul. Este un mod excepţional de bun de a spori intimitatea şi nivelul de cunoaştere al unuia faţă de celălalt. Fie că este vorba de o fantezie precum sex cu cătuşe sau clasica fantezie cu asistenta sau secretară, de ce să nu fie încercate în doi? Mai mult, puteţi opta pentru o fantezie mai amplă. Spre exemplu, stabiliți că „nu vă ştiţi” şi că faceţi cunoştinţă pentru prima oară într-un restaurant sau o cafea. Pur şi simplu daţi-vă întâlnire în oraş, fiecare ajunge separat şi „faceţi cunoştinţă” acolo pentru prima oară, discutând ca şi cum ar fi prima conversaţie, care se va lăsa, bineînţeles, cu o partidă de sex. Acest tip de a face dragoste înseamnă libertate de exprimare şi dezvăluirea sinelui faţă de partener. Sporeşte apropierea dintre persoane şi face viaţa de cuplu mai intensă.

Sex în lux

Puţini dintre noi câştigă suficient de mult încât să-şi permită o vacanţă de lux, de o săptămână, într-o staţiune foarte scumpă şi la un hotel de cinci stele, cu toate beneficiile incluse. Însă toţi merităm măcar o zi de răsfăţ de cinci stele! Fie că pui bani deoparte, puţin câte puţin, fie că vă permiteţi pe loc, închiriaţi o cameră, într-o noapte, la un hotel de lux. Vă cazaţi de la prânz și vă bucuraţi de toate beneficiile, inclusiv de camera luxoasă, de aşternuturile fine şi de jacuzzi. Merită măcar o zi şi o noapte să vă răsfăţaţi în cuplu, împreună, şi să vă desfătaţi într-un pat imens şi nou dintr-o cameră superbă. Chiar dacă va dura puţin, va fi o experienţă de neuitat, pentru ca un cuplu să reziste cât mai mult timp în armonie, trebuie ca partenerii să-şi clădească împreună amitiri frumoase.

Sex într-un loc public

Mulţi vorbeşte despre sexul într-un loc public, dar adevărul este că nu mulţi au făcut-o, iar cei care se pot lăuda cu o astfel de performanţă au comis-o o singură dată, adesea în tinereţe, cu vreo aventură pasageră şi nu cu partenerul stabil. Dar şi în relaţiile de cuplu de durată, serioase, trebuie să există momente de nebunie, iar sexul într-un loc public este ideal. Poate la cinematograf, la teatru, în toaleta unui restaurant (luxos de preferinţă, ca baia să fie cât mai curată) sau chiar în cabina de probă a unui magazin. Încercaţi ceva nou în care există riscul de a fi prins, deşi adevărul este că, în astfel de cazuri, prea puţini au îndrăzneala să deranjeze. O să vă încânte amintirea şi o să rămâneţi cu un zâmbet pe buze multă vreme.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad