„Să încercăm să facem cât mai multe puncte”


Tehnicianul Cristi Pustai analizează viitoarele adversare din grupa E a Ligii Europa, iar concluzia este una foarte clară: Pandurii va avea o misiune extrem de dificilă.

Dnepr, Fiorentina şi Pacos de Ferreira vor fi adversarele pandurilor din Europa League, formaţii în faţa cărora gruparea de fotbal gorjeană va încerca să-și treacă în cont cât mai multe puncte pentru a spera la o eventuală surpriză „primăvăratică”. Luând la puricat viitoarele adversare, tehnicianul Cristi Pustai nu se îmbată însă cu apă rece şi crede că misiunea pandurilor va fi una extrem de dificilă. În atare condiţii, „principalul” de pe banca gorjeană şi-a fixat un obiectiv ce ţine mai mult de… relavitate. „În grupe întâlnim trei echipe foarte bune. Speranțe, teoretic, am avea cu Pacos, pentru că ei nu traversează o formă deosebită și au puține puncte în campionat, dar să nu uităm că reprezintă fotbalul portughez, un fotbal puternic. Nu mai vorbesc de Fiorentina și Dnepr. Dnepr au și remizat la Kiev și eu cred că după Şahtior și Dinamo Kiev, sunt a trei forță a fotbalului ucrainean, o țară puternică. De Fiorentina ce să mai vorbim? Ce achiziții au făcut, și ce bine merg și în campionat… În aceste condiții sunt șanse să încercăm tot posibilul să facem cât mai multe puncte. Așa am considerat că e bine să facem la toate jocurile. Sigur vom încerca să facem tot posibilul”, declară antrenorul pandurilor, Cristi Pustai. Principalul responsabil de pe banca gorjeană mărturiseşte, în schimb, că şi-ar dori ca Pandurii să aibă continuitate la nivel de competiţie europeană, atunci când vine vorba despre viitor: „M-aș bucura ca Pandurii să aibă și la anul, ca şi în cei ce urmează, cât mai multe meciuri în Europa şi să devină o prezență constantă. Pentru noi, deocamdată e doar un vis în care am reușit să depășim o barieră importantă și în care visăm în continuare cu ochii deschiși, dar sperăm să nu fim copleşiţi”, susţine Pustai.


„Fluieraţi” de un elveţian, cu Dnepr

Disputa dintre Pandurii Târgu Jiu şi Dnepr Dnepropetrovsk, care se va disputa joi, de la ora 20.00, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, va fi arbitrată la centru de către elveţianul Sascha Kever. Kever va fi ajutat la cele două linii de Raffael Zeder şi Devis Dettamanti, în timp ce rezervă va fi Charles Helbling. Asistenţii suplimentari pentru acest meci au fost desemnaţi Sascha Amhof şi Pascal Erlachner. Observatorul pentru arbitri este italianul Matto Trefoloni, iar delegatul UEFA, Velid Imamovici (Bosnia-Herţegovina).

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad