Șantajistul Bucloiu, de la Săulești, trimis în judecată pentru trafic de influență

Ion Bucloiu

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Bucloiu Ion, din Săulești, în prezent arestat în altă cauză, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată şi pedepsită cu închisoarea de la 2 la 10 ani.

De numele lui Ion Bucloiu (specializat în șantaj și intimidări, dar mai ales în promisiuni deșarte – n.red.) a auzit multă lume, printre care pădurari, polițiști, asta până când șantajistul a ajuns după gratii. În luna februarie, în urma unui flagrant (mai mulți pădurari au sesizat poliția legat de acțiunile lui Bucloiu – n.red.), acesta a fost arestat preventiv pentru șantaj. De această dată, Ion Bucloiu a fost trimis în judecată de procurorii gorjeni pentru o altă infracțiune: trafic de influență. „Prin actul de sesizare al instanţei de judecată s-a reţinut că inculpatul Bucloiu Ion, în perioada 2011-2012, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a pretins şi primit bani şi bunuri alimentare în valoare totală de 1.500 lei, a acceptat promisiunea sumei de 560 lei de la martora S.V. lăsând-o să se creadă că are influenţă asupra judecătorilor din cadrul Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti în vederea soluţionării favorabile a unui dosar aflat pe rolul acestei instanţe, a primit cantitatea de 10 litri de vin şi 5 litri de ţuică de la aceeaşi martoră, precum şi o drujbă (fierăstrău mecanic) marca Britek de la martorul S.I., lăsând să se creadă că are influenţă asupra membrilor Comisiei de expertiză medicală a capacităţii de muncă în vederea pensionării pe caz de boală a martorului S.I. şi a acceptat promisiunea cantităţii de 50 de litri de vin şi a doi curcani de la martorul M.C., lăsând să se înţeleagă că are influenţă asupra membrilor Comisiei de expertiză medicală a capacităţii de muncă în vederea pensionării pe caz de boală a martorului M.C.”, spun procurorii Parchetului Gorj.

Categoria: Eveniment

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. popescu filimon says:

    Isi merita soarta acest nemernic care a terorizat o lume intreaga,traia ca un director pe banii altor oameni care munceau din greu.puscarie

    Thumb up 1 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad