Săptămâna începe cu soare


Vremea frumoasă prognozează meteorologii pentru acest început de săptămână. Potrivit specialiștilor, astăzi, la Târgu Jiu, vremea va fi călduroasă, cu maxime de peste 28 de grade Celsius și cu cer senin pe tot parcursul zilei. În cursul zilei de mâine, termometrele vor indica maxime de 26 de grade Celsius, la amiază se vor înregistra averse de ploaie, însă, spre seară, cerul se va însenina.
Miercuri, cerul va fi parțial înnorat, dar nu se vor înregistra precipitații. Târgujienii vor resimți temperaturi de 25 de grade Celsius. Vremea va continua să se mențină frumoasă și joi, chiar dacă cerul va fi parțial înnorat. Nu va ploua, iar termometrele vor indica maxime de 26 de grade Celsius.
Potrivit meteorologilor, următoarele două săptămâni vor aduce vreme frumoasă, cu temperaturi din ce în ce mai mari și ploi destul de puține. În Oltenia, până în dată de 17 iulie, temperaturile maxime vor avea valori medii de 26-28 de grade, comparabile cu normele climatologice ale perioadei, apoi vor creşte până la 30 de grade, în medie, la sfârşitul perioadei de prognoză, când vremea va deveni călduroasă. Ploile se vor semnala pe arii mai extinse în jurul datei de 16 iulie. În restul intervalului de prognoză, doar izolat şi trecător va ploua slab.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad