Șase zile la țară, 175 de lei

La sfârșitul săptămânii trecute a debutat cea de-a XXII-a ediție a Programului Special „Vacanțe la țară”. Programul se va desfășura în perioada 15 septembrie-25 octombrie și pune la dispoziția turiștilor oferte speciale. Astfel, pachetul de cazare aferent Programului Special „Vacanţe la ţară” oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la pensiuni de 2 margarete la preţul de 175 lei/ persoană, pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 225 lei/ persoană, pensiune de 5 margarete la preţul de 290 lei /persoană. În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Pachetele pot fi procurate prin Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – filiala Gorj.
Programul le este destinat tuturor categoriilor de turiști. În județul Gorj există zone turistice precum Arcani, Săcelu, Tismana, Baia de Fier sau Polovragi. Aici turiștii pot descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism sau pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad