Satelitul a pierdut la Filiași

Trei antrenamente împreună au strâns copiii de trupă ai lui Corneliu Papură. Iar aportul lui Ousmane Gueye și Ramses Gado nu au putut împiedica înfrângerea cu 3-1 de la Filiași.

Satelitul Universității Craiova a pierdut cu 3-1 primul joc oficial disputat în actuala stagiune, pe terenul celor de la CSO Filiași. Așteptările nu puteau fi prea mari, dat fiind că Papură și-a strâns echipa de zece zile. Cu Ousmane Gueye și Ramses Gado veniți de la prima echipă, echipa a doua a Craiovei s-a mișcat bine. Însă experiența jucătorilor de la Filiași și-a spus cuvântul. Precum și avantajul terenului propriu, unul destul de însemnat, dat fiind că denivelările și golurile de gazon le cunoșteau doar gazdele. Veteranul din atacul Filiașiului, Alin Pârvuică, a deschis scorul în minutul 16. Apoi, ambele echipe au închis bine jocul, astfel încât următorul gol a fost marcat abia cu un sfert de oră înainte de final, prin Mateiță, din lovitură liberă: 2-0. Licsandru, de la craioveni, a menținut suspansul, punctând cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Vlad Georgescu, pentru 2-1. În prelungiri, din plonjon, Robu a refăcut diferența de două goluri.

Stângă: „Este greu să alcătuiești un prim 11 în zece zile de lucru”

Ovidiu Stângă, șeful Centrului de copii și juniori al Universității Craiova, a declarat: „Sunt multe de spus. În primul rând ne-am întors puțin în timp, legat de suprafața de joc. Mă așteptam la mai mult. De partea cealaltă, sportiv vorbind, este greu să alcătuiești un prim 11 în zece zile de lucru, în condițiile în care obiectivul nostru a fost în primul rând selecția. Am avut foarte mulți jucători în probe, am rămas la un grup de jucători ca să putem acoperi competițiile care vin: liga a patra și campionatul de juniori. De partea cealaltă, am oprit ce-a fost mai de valoare. Iar după jocurile de azi, valoarea lor nu este atât de bună pentru a face performanță. Suntem într-o continuă selecție. De principiu, noi ne dorim promovarea, ne dorim performanță, dar în condițiile actuale este greu. Astăzi, dintre jucătorii folosiți, doar doi au mai jucat împreună. E nevoie de timp pentru a se omogeniza”.

 

Alte rezultate:
DANUBIUS BECHET – VICTORIA CELARU 1-4
DUNĂREA BISTREȚ – UNIREA LEAMNA 6 -0
DUNĂREA CALAFAT – VÂNĂTORUL DESA 12-0
CS IȘALNIȚA – PROMETEU CRAIOVA 0-3
RECOLTA OSTROVENI – AVOCAȚII CRAIOVA 5-3
PROGRESUL SEGARCEA – VIITORUL CÂRCEA 3-0
SC FOTBAL GP CRAIOVA – AMARADIA MELINEȘTI 1-2

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad