Schimbare în CJ Gorj

Consilierul PPDD Aurel Slapciu, înlocuit cu Elena Amza

Consilierii județeni  au luat act, vineri, de decizia de excludere din Partidul Poporului Dan Diaconescu a lui Aurel Slapciu, om de afaceri din Motru.
Aleșii au aprobat vacantarea postului de consilier județean ocupat până în prezent de Aurel Slapciu. Fostul consilier județean din partea partidului Poporului Dan Diaconescu a fost dat afară din partid pentru că ar fi încălcat statutul PPDD prin mai multe declarații publice împotriva prim-vicepreşedintelui Ilie Petrescu. Locul lăsat liber de Slapciu va fi ocupat, cel mai probabil, de Elena Amza, consilier local în comuna Târgu-Logrești,  fost viceprimar. „Îmi pare rău de domnul Slapiu, dar asta e, a fost exclus de șefii partidului de la nivel central pentru acele declarații din presa locală care au vizat un membru PPDD. Cel mai probabil, Elena Amza îi va lua locul”, a spus, după ședința de Consiliu Județean de vineri, consilierul județean Gheorghe Neață.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad