Școlile din municipiul Târgu-Jiu, aproape gata de începerea noului an

În această perioadă se derulează ultima etapă a programului de reparaţii şi igienizări la unităţile de învăţământ din municipiul Târgu-Jiu.

Reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu au anunțat că acest program s-a derulat pe parcursul întregului an, însă cea mai mare parte a lucrărilor au fost executate în perioada vacanţei de vară. Au fost incluse în acest program majoritatea unităţilor de învăţământ din municipiul Târgu-Jiu și au fost realizate lucrări care au vizat modernizarea şi igienizarea spaţiilor, a sălilor de clase, a holurilor, grupurilor sanitar. „A continuat programul de reabilitare a sălilor de sport, a cantinelor, a căminelor – cum este cel de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu».
Acolo, în cadrul reabilitării, s-a prevăzut şi amenajarea grupurilor sanitare proprii pentru toate dormitoarele şi, de asemenea, parchetarea, revizia instalaţiilor sanitare, a instalaţiilor termice”, a spus Raul Chiriac, director în Primăria Târgu-Jiu. „După ce anul trecut am amenajat în cămin, la parter şi la etajul 1, câteva săli de clasă, în acest an continuăm şi sper ca clasele 0-4 să fie toate mutate în această incintă. De asemenea, la etajele 2 şi 3 încercăm să transformăm internatul într-un fel de mini-hotel pentru elevi; vom avea toaletă în fiecare cameră şi, astfel, condiţiile de trai şi de viaţă ale elevilor vor creşte. Vom avea 26 de camere, dat fiind faptul că vechile băi vor fi desfiinţate. Taxa de cazare nu va fi aceeaşi, dar nu se va modifica substanţial. Vom avea o ședință de Consiliu de Administraţie şi vom lua o hotărâre în acest sens”, a declarant Dorin Tașcău, directorul CNTV.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad