Scos basma curată, Condescu așteaptă explicații de la șefii CE Oltenia

• DNA l-a înștiințat pe Marin Condescu că nu mai este urmărit penal

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au înștiințat pe Marin Condescu despre faptul că a fost scos de sub urmărire penală, iar acesta, la rândul lui, a anunțat o parte a presei.

Nu se știe cu exactitate când anume DNA a soluționat acest caz, cert este că cei acuzați, Marin Condescu (uz de fals și complicitate la abuz), Daniel Burlan și Daniel Olaru (abuz în funcție) au primit decizia de neîncepere a urmăririi penale și implicit scoaterea de sub urmărire penală, Marin Condescu susținând că a fost informat oficial de DNA în acest sens.

Condescu, sigur că va primi NUP și în celelalte cazuri

Plângerea penală pentru contractul de cesiune în valoare de 1,7 milioane de lei, încheiat de SNLO cu Edenred, prin care banii destinați tichetelor de masă pentru mineri au ajuns la Pandurii, a fost depusă de conducerea CEO în iunie 2013. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj cercetează și alte fapte de natură penală, Condescu anunțând, încă de pe acum, că nu a făcut nicio ilegalitate și că procurorii vor soluționa dosarul cu NUP. Este vorba despre o altă plângere a CEO, în care șefii companiei au cerut o anchetă privind modul în care Condescu a luat un credit bancar de 500.000 de euro, bani pe care i-a dat clubului și pe care i-ar fi recuperat fără să fie trecuți prin contabilitate. În acest caz, polițiștii au percheziționat domiciliul lui Marin Condescu și al CS Pandurii, el fiind acuzat de spălare de bani, fals şi uz de fals. „Eu am convingerea că se va dovedi că nu există nicio problemă de legalitate şi cred că cei care au invocat aceste ilegalităţi vor trebui să dea nişte explicaţii pentru tot iureşul creat în jurul echipei”, a declarat Condescu, citat de gândul.info.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Anchetatot says:

    FALS…. Informati-va copilasi ! Vorbiti cu toata gura ca la adunat de bani..

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad