Se caută un inspector debutant la Poliţia Locală Târgu-Jiu

Poliția Locală a Municipiului Târgu-Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Serviciului Juridic, Resurse Umane.

Anunțul de organizare a concursului pentru ocuparea postului de inspector debutant la Poliția Locală Târgu-Jiu a fost publicat pe site-ul www.posturi.gov.ro Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de lege. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor nefiind necesară. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 4 noiembrie 2013, ora 10.30 – proba scrisă și 6 noiembrie 2013 – proba interviu. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului. Relații suplimentare se pot obține la sediul Poliției Locale Târgu-Jiu, str. 1 Decembrie 1918, bl. 70, sc. 1.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad