Se duce-n cap CEO? Trebuie să plătiţi, şmecherilor! Până la capăt!

Toată suflarea Gorjului a sperat că marele CEO nu moare. Încă mai există visul oamenilor de a avea un loc de muncă, de a pune copiilor o bucată de salam şi un colţ de pâine pe masă. Dar pentru asta trebuie să existe interes. Unul comun şi, bineînţeles, în folosul strict al românilor. Atâta vreme cât un organism pur anti-românesc, numit pompos Autoritatea Naţională de Reglementări în domeniul Energiei, există, e vai de noi! Băi deştepţilor, ştim cu toţi că vă doare la banană de noi, proştii, dar totuşi… Cuvântul „Naţional” se referă la ideea de naţiune. Adică bunul unui popor. Nu al vostru, leprelor! Că voi îl vindeţi pe bucăţi, dar nu înainte de a distruge economia şi de a nenoroci amărâţii. Nici în gaura din vârf nu vă afectează pe voi că ne daţi străinilor. Poate că specialiştii din minerit şi energie vor ca acest complex să funcţioneze. Dar voi v-aţi şi ne-aţi vândut străinilor. Pentru milioanele lor de euro, v-aţi băgat picioarele slinoase-n viitorul copiilor noştri. Că pe-ai voştri aţi avut grijă să-i aranjaţi. Din combinaţii. Nu avem cuvinte pentru a vă descrie… De fapt, nici nu meritaţi vreo prezentare. Scurt, pedeapsa ar trebui să fie lapidarea. Sau împuşcarea. Cum l-aţi omorât pe Ceauşescu, în mascarada aia de revoluţie. Aşa ar trebui pedepsite subminarea economiei naţionale şi trădarea de ţară.

Clasa politică de după 1989 trebuie să piară. Ştiu, îmi veţi spune că nu are cine să vină-n locul vostru. Nu ne interesează, voi sunteţi responsabilii morali ai decesului acestui stat. Forte frumoasă ţara mea, dar jegos gestionată de voi toţi. Nu am auzit de un singur parlamentar, ministru, primar, preşedinte de consiliu judeţean, mare director de vreo deconcentrată, secretar de stat, consilier local/judeţean care să facă ceva pentru ăia graţie cărora sunteţi voi la adunat de averi. Aţi trecut de foarte mult timp de faza cu mulsul ţării; aţi ajuns să-i daţi în cap direct. De ce? Mintea voastră redusă crede că dacă Occidentul trage un pârţ ori scapă un jet de pişat, voi trebuie să fiţi acolo să mirosiţi și să beţi. Pentru că suntem proşti şi nu vă dăm ce meritaţi, acum îi lăsaţi pe ăia să se pişe pe noi. Voi, fiind lângă ei, sunteți puţin stropiţi pe pantofiorii de mii de euro. Iar noi… ne vom îneca în dejecţiile altora. Pentru că vouă chiar vă pasă de noi, nu?

Se pare că jocurile sunt făcute ca probabil ultimul bun al ţării, CEO, să fie falimentat şi apoi vândut – clar la preţ de plângem – către alţii. Poate va fi CEZ, poate va fi un „partener strategic” pe care acum nu-l cunoaştem. În ultimul ceas al vieţii voastre nenorocite, să vă întrebaţi dacă a meritat să distrugeţi o naţie întreagă. Nici ultima curvă de pe lumea asta nu ar fi făcut ceea ce aţi făcut voi după 1989. Bucată cu bucată, aţi vândut tot. Aţi numit-o privatizare, nu? Aşa vreţi să procedaţi şi cu CEO, că aşa este directiva Vestului. Ăla de v-a luat ochii, prăpădiţilor!

Declinul acestei companii nu a început când a fost numit Ciurel boss. Nu, amintiţi-vă că foştii deja îi făcuseră planul de… privatizare. Mă înşel? Indiferent cum vă numiţi, sunteţi nişte scursori. Culoarea voastră politică este una cameleonică: depinde strict de nuanţele din euroi, dolărei etc. Recompensa noastră: un şut în boaşe şi tortură veşnică! Plus excluderea definitivă din viaţa publică. Cel puţin aşa ar trebui să procedăm…

P.S: Cu o rândunică nu se face primăvară… Ştiu, dar încă sper!

Categoria: Editorial

Tags: ,

Commentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Elena says:

  “culoare politica” … toti semnalizeaza dreapta si fac stanga !

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Ionut says:

  @ Elena:
  De asta mi se pare injust sa pleci la un alt partid cu functia/demnitatea publica dupa tine. Ai plecat (din cauze pe care tu le stii, cel mai des motiv invocat fiind “nu ma mai regasesc in acest partid”), ti-ai pierdut functia/demnitatea publica. Corect?

  Thumb up 2 Thumb down 0

 3. Ionut says:

  Bine, carcotasii vor spune ca demnitarii publici nu apartin vreunui partid, fiind apolitici. Este corect, dar sunt sustinuti politic in mod cert. Ca nu-mi poate spune cineva ca se poate obtine o demnitate publica fara “ajutor”… Sa fim seriosi si sa nu mintim cu atata nerusinare! Nu, dragi politicieni?

  Thumb up 3 Thumb down 0

 4. Elena says:

  @ Ionut:
  Corect , doar ca functioneaza in afara tiparului : noua , atunci cand nu ne mai este bine , cand nu mai functioneaza ceva “corect” in viata noastra , plecam , ne indepartam , ei pleaca tocmai pentru a-si pastra starea , acel perpetuum bine , doar de ei stiuti .

  Thumb up 1 Thumb down 1

 5. ion says:

  Articolul , reprezinta frustrarea neputinta noastra a tuturora in fata nedreptati .egoismului uman mascat sub interesul privat.
  Sper ca mai este cineva care se gindeste la interesul regiuni Oltenia.Nu cred ca este tara fie ia cit de democartica sa nu se gindeasca la interesul ei personal [ National].

  Thumb up 0 Thumb down 1

 6. Ionut says:

  @ ion:
  Aveti dreptate! Perfecta dreptate!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad