Se răcește vremea

Meteorologii prognozează, pentru următoarele două săptămâni, o răcire a vremii în majoritatea zonelor ţării: maximele termice nu vor mai depăşi 25 de grade Celsius, până pe 8 septembrie.
În Oltenia, până pe data de 8 septembrie, mediile temperaturilor maxime se vor situa în jurul valorii de 24 de grade. Ploi pe arii mai extinse se vor semnala pe 3 august. Altfel, doar izolat şi trecător va ploua slab.
Astăzi, la Târgu Jiu, vremea se va menține frumoasă, cerul va fi parțial înnorat în cursul dimineții, iar la amiază, temperaturile vor depăși 25 de grade Celsius. Nu se vor înregistra precipitații. Mâine, cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, iar termometrele vor indica maxime de 26 de grade Celsius. Joi, vremea se va menține frumoasă, dar temperaturile vor înregistra scăderi semnificative.
La munte, temperaturile diurne vor scădea spre 13-14 grade Celsius, valoare la care se vor menţine până la sfârşitul intervalului de prognoză. Temperaturile minime se vor situa în jurul unei valori medii de 10 grade în primele zile, apoi vor scădea spre 5-6 grade, după care se vor menţine la aceste valori în tot intervalul. Averse, însoţite de descărcări electrice, se vor semnala zilnic în decursul perioadei de prognoză.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad