Secretarul de stat al Energiei, Maricel Popa, vine azi la CEO

Secretarul de stat al Ministerului Energiei, Maricel Popa, este așteptat astăzi la Târgu Jiu. Acesta va veni la Complexul Energetic Oltenia, la primele ore ale dimineții: „Va veni devreme pentru că apoi va pleca spre Halânga”, a declarat unul dintre directorii companiei.

Într-o întâlnire anterioară între reprezentanții administrației și ai sindicatelor, liderii au spus că vizita secretarului de stat nu mai este necesară, neexistând niciun conflict între cele două părți: „Au socotit că secretarul de stat Maricel Popa nu are ce să mai medieze. În schimb, domnul Ciurel a insistat ca acesta să ajungă totuși la Târgu Jiu. Secretarul de stat va pleca apoi la Halânga, fiind așteptat și acolo”, a declarat Aurel Medințu, directorul Diviziei Energetice din cadrul CEO. Maricel Popa era așteptat încă de ieri la Târgu Jiu, vizita lui fiind amânată cu o zi.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad