Secrete despre decor pe care nu ţi le-a spus nimeni până acum

Crezi că ştii totul despre cum ar trebui decorată o casă? Chiar dacă ai fi tentat să răspunzi afirmativ, întotdeauna este bine să consideri că încă mai ai multe de învăţat. În acest fel, reuşeşti nu doar să îţi îmbunătăţeşti aptitudinile în stăpânirea artei decorului, dar poţi aduce şi o schimbare benefică în aspectul locuinţei. Următoarele secrete de decor, pe care nu ţi le-a spus nimeni, merită să fie puse în aplicare acasă.

1. Pereţii închişi la culoare oferă un plus de dimensiune camerei

De cele mai multe ori, designerii de interior susţin că, dacă vrei să creezi impresia unei camere mai mari, ar trebui să păstrezi pereţii albi. Aşa este, dar în acelaşi timp şi pereţii închişi la culoare au acelaşi efect dacă încăperea este luminată corespunzător. În cazul în care nu cunoşteai acest secret despre decor, acum ştii ce poţi face pentru a oferi un plus de dimensiune dormitorului sau livingului.

2. Dulapurile de bucătărie fără uşi, ignorate pe nedrept

De multe ori, ai tendinţa de a ascunde toate lucrurile din bucătărie în spatele uşilor, pentru a menţine ordinea, însă, dacă nu ţi-a spus nimeni până acum, află că şi dulapurile de bucătărie fără uşi arată excelent. Chiar dacă lasă la vedere vesela sau seturile de pahare, aceste dulapuri te ajută să obţii un decor mai puţin rigid.

3. Îmbină nuanţele neutre cu cele îndrăzneţe

Nuntele neutre pot deveni plictisitoare, dar poţi sparge monotonia cu ajutorul culorilor. Ştiai că obţii un decor mult mai fresh şi mai modern dacă foloseşti culori îndrăzneţe lângă cele neutre? Ţine minte acest secret de decor şi vei avea camere mai primitoare.

4. Investeşte doar în lucrurile importante

La cât de variată este oferta de decoraţiuni pentru casă, nu este de mirare că întotdeauna găseşti ceva nou de cumpărat. Înainte de a da bani pe decoraţiuni, întreabă-te dacă sunt cu adevărat importante şi dacă le vezi în casă şi peste un an. Unul dintre cele mai mari secrete despre decor, pe care nu ţi le-a spus nimeni, este acela că trebuie să înveţi să investeşti bani doar în lucrurile cu adevărat importante, cum ar fi piesele de mobilier, uşile sau electrocasnicele. Restul decoraţiunilor se vor demoda rapid şi le vei schimba des, astfel că ar fi bine să nu cheltuieşti mulţi bani pe ele.

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad