Secrete pentru a te face plăcut de cei din jur

Oricât de mult te străduieşti, nu poţi mulţumi pe toată lumea, dar asta nu înseamnă că trebuie să te comporţi ca şi cum cei care nu te plac îţi sunt duşmani. De cele mai multe ori, problema se află chiar la tine, iar dacă înveţi să-ţi gestionezi corect calităţile şi atitudinea, cu siguranţă acest lucru te va ajuta să-ţi creşti şi cota de popularitate. Iată câteva mici trucuri la îndemână pentru a deveni o persoană plăcută pentru cei din jur.
Adoptă tehnici de relaxare

Un temperament agitat nu va fi plăcut niciodată de cei din jur, de aceea trebuie să îţi găseşti acea stare de spirit care să te transforme într-o persoană paşnică, calmă şi, în acelaşi timp, cu capul pe umeri. Trăim într-o lume unde totul se petrece la viteză maximă, iar acest lucru se reflectă şi în comportamentul tău faţă de cei din jur. Tehnicile de meditaţie, care includ exerciţii de respiraţie, te ajută să adopţi atitudinea paşnică şi calmă de care ai nevoie.

Ascultă-i pe cei din jur

Fiecare are probleme şi fiecare îşi doreşte să fie ascultat, aşa că de ce nu ai începe să le acorzi atenţia cuvenită interlocutorilor tăi? Este un mic semn de apreciere pe care îl poţi face la adresa lor, iar acest lucru va fi răsplătit pe măsură. Fie că este vorba de un coleg de facultate, de serviciu, un vecin, un prieten sau un membru al familiei, faptul că le acorzi atenţia ta în anumite momente te va transforma într-o persoană plăcută.

Dă dovadă de recunoştinţă

Motivul pentru care recunoştinţa este atât de importantă în relaţiile interumane se datorează faptului că aduce o stare de bine, întărind, în acelaşi timp, respectivele legături. Un simplu mulţumesc, o întoarcere a unui favor, un ajutor la nevoie, toate acestea sunt semne de recunoştinţă care nu numai că îţi vor da o stare de bine, dar te vor ajuta să ai o relaţie mai bună cu toată lumea.

Renunţă la gesturile nepotrivite

Viaţa nu este roz şi nu poţi face mereu ceea ce îţi place, dar asta nu înseamnă că trebuie să strâmbi din nas sau să îţi dai ochii peste cap de fiecare dată când te confrunţi cu o situaţie neplăcută. Ia lucrurile aşa cum sunt şi evită gesturile nepotrivite. Zâmbeşte mai mult şi dă dovadă de încredere în forţele proprii.

www.acasa.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad