Şefii de la Berbeşti nu vor externalizarea carierei

-Directorul Chelcea ar vrea ca Berbeştiul să aparţină tot de CEO: Ca-n familie!

Mai-marii Complexului Energetic Oltenia au format o comisie la nivelul companiei. Membrii comisiei conduse de fostul deputat Cosmin Popescu analizează varianta externalizării Carierelor Husniciora și Berbești. Dacă se va dovedi că, din punct de vedere financiar, CEO ar avea de câștigat de pe urma externalizării, Carierele Berbești și Husnicioara ar urma să fie preluate de CET Govora, respectiv RAAN Drobeta Turnu Severin. Directorul Carierei Berbești nu vrea ca unitatea pe care o conduce să se dezlipească de Complexul Energetic Oltenia. „Este benefic pentru noi să rămânem în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Am lucrat de când mă știu în această structură, pentru că am fost ca o familie; când ieși dintr-o familie, nu e bine”, a declarat Gheorghe Chelcea. Directorul Carierei Berbeşti spune că în acest moment este de lucru la Cariera Berbești. Livrările merg bine. Cărbunele se vinde la un beneficiar sigur. Nu se pune problema unui șomaj tehnic, cum s-a întâmplat la Cariera Husnicioara. „Noi tot ce producem, vindem”, se laudă directorul Carierei Berbești.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un valcean says:

    Suntem in stare de orice, numai sa raminem in complex. Lucram si fara salariu, numai sa fim cu voi. Suntem impreuna de zeci de ani si impreuna vrem sa raminem.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad