Şefii de la investiţii, comercial, economic şi financiar din sucursalele CEO rămân fără funcţii!

Actualele sucursale ale Complexului Energetic Oltenia se vor transforma până spre iarnă într-un fel de puncte de lucru. Departamentele de investiţii, financiar, economic, comercial sau juridic vor rămâne doar în structura centrală a CE Oltenia.

Prin urmare, vor fi desfiinţate sute de posturi de directori de la nivelul filialeor companiei „Ideea este ca sucursalele să rămână zone de producţie. Vor fi alte convulsii, dar, dacă nu o să facem noi această reorganizare, o vor face cei care vin după noi, pentru că este necesară”, a declarat unul dintre membrii Directopratului CEO, directorul Diviziei Energetice, Aurel Medinţu.

Din  peste 100 de jurişti, 13 pleacă acasă

Pentru o astfel de reorganizare s-au făcut demersuri la AGA, însă procesul va începe în câteva săptămâni şi se va întinde până spre iarnă. Referitor la reducerea aparatului TESA, concluziile administraţiei sunt că foarte mulţi din actualii jurişti sau contabili sunt „mulţi şi slabi”. Amintim  că încă de la înfiinţarea CEO, în 2012, compania a primit o „zestre” de 100 de jurişti, numărul lor fiind în acest răstimp, depăşit. 13 dintre aceştia, printre ei, fiul şi soţia lui Corneliu Gârjoabă, vor pleca acasă. Motivul este că nu au vrut să semneze actul adiţional la contractul individual de muncă, nefiind de acord cu noua grilă de salarizare impusă de conducerea CEO.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad