Șeful CNADNR: „E și vina constructorului, și a noastră că nu s-a efectuat decât 5% din lucrări pe DN 66”

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Narcis Neaga, a efectuat, vineri, o vizită neanunţată la şantierul de pe DN 66 Rovinari-Târgu Jiu-Bumbeşti Jiu. În urma vizitei, Neaga a tras concluzia că la modernizarea drumului lucrează mai puţin de zece muncitori, până în prezent fiind executat mai puţin de cinci la sută din lucrări, deşi ar fi trebuit finalizat un sfert din investiţie.

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Narcis Neaga, a inspectat lucrările de reabilitare a DN 66, pe tronsonul Rovinari – Bumbeşti-Jiu. Vizita de lucru a lui Neaga i-a prins pe picior greşit pe constructori: o treime din cei 50 de muncitori nu se aflau la lucru. Cei implicaţi în realizarea lucrărilor vor trebui să se prezinte în cel mai scurt timp la sediul companiei pentru a da explicaţii. Neaga a mai spus că în cazul în care graficele de lucrări nu vor fi respectate, vor fi aplicate penalizări de natură financiară. În privința lucrărilor, Narcis Neaga a spus că va cere o anchetă administrativă. „Sunt foarte nemulţumit de cele constatate pe şantierul de pe DN 66, dar vina pentru situaţia din teren nu este doar a constructorului, ci şi a CNADNR. De săptămâna viitoare, şeful de proiect şi şeful Unităţii de Implementare a Proiectului se vor muta la Târgu Jiu. Vor veni şi vor sta aici, ca să se şi lucreze până la urmă. Este şi o problemă a companiei, nu doar a constructorului. Voi cere o anchetă administrativă, să văd ce s-a întâmplat. Oricum, cei de la COMSA au venit la Bucureşti, au promis că vor muta munţii din loc, să nu umblăm la contract pentru că se vor apuca de treabă şi, pe teren, vedeţi şi dumneavoastră care e situaţia. Sunt foarte nemulţumit, dar mai am un pic de răbdare”, a declarat Narcis Neaga, șeful CNADNR.

Categoria: Actualitate

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gogu says:

    DATI SA-L FACA CHINEZII SI VETI VEDEA CAT DE REPEDE E GATA.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. gogu says:

    DACA NU VOM MUNCII CA SI CHINEZII, CAT DE CURAND VOM MUNCII PENTRU EI. CHINEZII MUTA MUNTII, NU TRAFICANTII DIN FIRME DE 2LEI.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad