Senatorii au decis: alocațiile nu vor fi majorate!

Senatorii au respins ieri proiectul de majorare a alocației de care beneficiază copiii. Potrivit statisticilor, România se află pe locul 168 în lume, fiind devansată chiar și de Africa, în ceea ce privește raportul dintre alocația anuală acordată copiilor și Produsul Intern Brut.

Proiectul de lege respins ieri de către senatorii prevedea majorarea alocaţiei de care beneficiază copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, de la 42 de lei cât este în acest moment, la 200 de lei. Propunerea legislativă a reușit să obțină doar 41 de voturi „pentru”, fiind insuficiente pentru a fi adoptată.
Deși proiectul a fost inițiat de parlamentari din toate grupurile, în timpul dezbaterilor de miercuri, o parte dintre senatorii PSD au anunțat că nu vor vota pentru aprobarea acestui proiect. „Poate că e momentul ca un guvern al României să rezolve problema, în fapt nerezolvată faţă de stat, pentru copii. Cinstit vorbind, o bună parte din aceste sume de bani nu ajung la copiii care sunt teoretic titularii dreptului acordat de stat. (…) Problema principală este modalitatea prin care putem verifica faptul că aceste sume de bani sunt folosite aşa cum este intenţia onorabilă iniţială”, a spus senatorul PSD, Nicolae  Șerban.

Categoria: Actualitate

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. roxana says:

    Rusine!!!!!!!1 acestor parlamentari, daca era sa le mareasca lor salariile era vot in parlament de 100la 100 , dar asa nu ia interesat de parca era o mare suma 220 lei. cam atat mananca un parlamentar intr-o ora de lucru. Rusine PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad