Sentință în cazul criminalului de la Peștișani: 16 ani de pușcărie

Magistrații Tribunalului Gorj au decis ca Daniel Ion Mustață, din Peștișani, cel care și-a ucis prietenul tăindu-i gâtul cu o halbă de bere, să facă pușcărie pentru fapta sa.

Tânărul de 22 de ani își va petrece în spatele gratiilor următorii 16 ani din viață, 14 fiind condamnarea primită pentru crima comisă, iar doi ani reprezintă pedeapsa cu suspendare primită pentru un furt comis în anul 2010. De asemenea, Daniel Ion Mustață este obligat să plătească rudelor victimei suma de 10.000 de lei (cheltuieli de înmormântare) și 100.000 de lei (daune morale). La sfârșitul lunii aprilie, Dumitru Cartianu, din Peștișani, a fost ucis de prietenul alături de care a ieșit într-o seară la barul din sat. După câteva ore în care cei doi au consumat băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict, iar Mustață și-a lovit amicul cu o halbă de bere în zona capului, după care, cu a doua lovitură, i-a tăiat gâtul. În ziua prezentării sale la Parchetul Județean Gorj, Mustață a declarat că nu a vrut să-și ucidă amicul. „Nu am vrut să-l omor, nu știu ce s-a întâmplat, ne-am bătut, dar nu am vrut să-l omor. Îmi pare rău”, a spus acesta în drumul său către magistrați.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad