Sexul nu e niciodată gratuit – Tu cum plăteşti?

Nu ai plăti niciodată pentru a primi plăcere, nu-i aşa? Ei bine, cu toate acestea, există un preţ pe care îl plăteşti, într-un fel sau altul, pentru un orgasm, fie că e vorba de timpul investit în relaţie, o sarcină nedorită sau productivitate scăzută la birou!

Am întocmit, aşadar, o listă cu monede pe care le folosim, uneori fără să ne dăm seama, pentru a plăti pentru plăcerea obţinută în dormitor.

1. Flori, ciocolată, bilete la teatru…

… şi lista poate continua. Poate nu în mod conştient, dar bărbaţii plătesc cu vârf şi îndesat pentru a ajunge la punctul culminant al unei seri în doi, pentru că preludiul nu începe în dormitor, ci de cele mai multe ori la magazin, la restaurant sau în avion către destinaţia ei preferată.

2. Farduri, parfumuri, coafuri…

… şi alte trucuri care consumă timp, bani şi uneori ne pun în pericol sănătatea (bronz uniform, vopsea de păr, diete drastice şi nu numai) – toate sunt modalitatea prin care şi femeile plătesc, în avans, ce-i drept, pentru sex!

3. Boli cu transmitere sexuală

Însă plata nu se face întotdeauna în avans. Ca un credit de care nu mai scapi cu anii, sexul poate fi plătit şi în rate! Dacă ai ghinionul să te numeri printre cei cărora soarta nu le surâde, ajungi să cheltui timp şi bani din nou, pe lângă cei investiţi iniţial pentru a-ţi atrage partenerul, pe vizite la doctor şi pe medicamente. Ca să nu mai vorbim de nervii întinşi la maxim şi neplăcerea de a-ţi anunţa viitorii parteneri sexuali de antecedentele tale.

4. Datorii moştenite din sarcini nedorite

Alteori, nu plăteşti doar tu, ci şi urmaşii tăi. Plata se face, în acest caz, în nopţi nedormite, certuri interminabile („tu ai vrut să-l ţii!”) şi un start cu stângul în viaţă pentru un copil care n-a greşit, până la urmă, cu nimic.-

5. Şomaj iminent

Ce legătură are sexul cu şomajul? Ei bine, uneori, sexul nu durează doar cinci minute, după care te poţi întoarce liniştit la ale tale. O partidă zdravănă duce de cele mai multe ori la nopţi nedormite şi te epuizează. Ca să nu mai vorbim de momentele în care tu încerci să rezolvi chestiuni legate de locul de muncă şi, brusc, partenerul are chef de joacă. Mai concentrează-te dacă poţi! Repetă procedura o perioadă îndelungată, adăugă o serie de mesaje şi telefoane de la iubitul tău în timp ce eşti la birou şi obţii reţeta ideală pentru o discuţie serioasă cu şeful pe tema productivităţii tale la locul de muncă!

6. Decizii greşite

Endorfinele eliberate în timpul sexului te vor „ajuta” întotdeauna să iei decizii în defavoarea ta în cuplu. Cum? Vei plăti cu vârf şi îndesat iertându-i mult prea uşor greşelile, doar pentru că hormonul fericirii îşi intră în drepturi şi te face să suferi de amnezie temporară. Se ajunge astfel la relaţii ce se întind pe perioade mai mari decât ar fi făcut-o în mod normal, fără ajutorul acestui calmant eficient.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad