SEXUL te face MAI DEŞTEPT

Printre multiplele beneficii ale sexului, despre care s-a tot scris de-a lungul timpului, se mai află unul, dezvăluit recent de către cercetătorii olandezi: sexul te face mai deştept.

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Amsterdam, participanţii care au declarat că se gândesc des la sex au avut rezultate mai bune la testele de gândire critică.
Mai mult, cei care fac sex frecvent, se declară şi mai fericiţi, pentru că oxitocina eliberată în timpul sexului induce starea de fericire şi, astfel, creierul gândeşte mai bine.
Tot oxitocina este cuvântul magic şi când vine vorba despre destresare. Această substanţă care eliberează organismul de stres ajută creierul să dea randament mai bun.
Când te simţi bine, când eşti mai puţin stresat creşte şi imaginea de sine, informează acelaşi studiu, citat de sfatulparintilor.ro. Iar o imagine de sine la cote înalte îi dă voie creierului să funcţioneze la maximum.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad