Sfaturi de sex din întreaga lume. Vezi care sunt cele mai haioase

Fiecare cultură are propriile credinţe, obiceiuri şi tradiţii, de aceea fiecare societate vede anumite lucruri într-un fel faţă de vecini. Nici sexul nu este acelaşi de la ţară la ţară.

Vezi ce sfaturi am adunat din întreaga lume:

China

Pentru a creea sentimentul de „acasă” oriunde v-aţi duce în vacanţă, trebuie să luaţi cu voi măcar un cearceaf în care vă simţiţi cel mai sexy – într-o culoare închisă, poate satinat, orice vă face pe voi să vă simţiţi ca într-un hotel al dragostei şi nu într-unul oarecare.

Grecia

Grecii mizează mai mult pe încrederea în sine afişată. Aşa că dacă vrei să cucereşti un bărbat, acordă-i un pic de atenţie, aţâţă-l de la distanţă, apoi lasă-l pe el să vină la tine. Mişcările tale trebuie să fie sigure, gesturile îndrăzneţe. Lasă subtilităţile acasă şi transmite-i direct că ai vrea să vină la tine să se prezinte.

Australia

Imaginează-ţi fantezii erotice, dar cu iubitul tău, nu cu un necunoscut. Iar data viitoare când vă găsiţi în pat, adu-ţi aminte de fantezia ta şi pune-o în aplicare. Cu siguranţă partida voastră de sex va fi mai încinsă ca de obicei.

Africa de Sud

Chiar dacă aveţi o relaţie de mulţi ani, trebuie să ştii cum să păstrezi pasiunea între voi. Sedu-l des şi începe devreme – trimite-i SMS-uri drăguţe când este la serviciu, o poză sexy pe adresa de e-mail seara, după ce ştii că a plecat de la birou şi, dacă nu vă vedeţi în seara aceea, sună-l să-i şopteşti noapte bună.

America Latină

Înainte de sex trebuie să faceţi o mică… „încălzire”, însă cei din America Latină te sfătuiesc să îi faci masaj iubitului cu cuburi de gheaţă. Senzaţiile sunt unice şi cu siguranţă îl vei înfierbânta rapid.

Portugalia

Nu doar simţul tactil este important când faceţi sex, ci toate. Camera ar trebui să fie aranjată, cearceafurile frumos mirositoare, la fel şi corpurile voastre. Astfel, când ştii că vine în vizită, fă curat în dormitor şi parfumează aşternuturile cu aroma ta preferată. În plus, puteţi face un duş împreună, vă puteţi masa reciproc cu un gel de duş cu miros special, care vă trezeşte toate simţurile.

Germania

Dacă vrei să încerci vorbitul pervers cu iubitul, însă nu ştii cum să începi, ai putea exersa cu ajutorul unui străin. Pe Internet găseşti numeroase chaturi ce îţi pot fi instrumente, iar mai departe trebuie să laşi imaginaţia să curgă liber. În plus, există 0 şanse să cunoşti vreodată persoana în cauză, mai ales că pe Internet puteţi adopta orice nume.

Italia

Chiar dacă locuiţi în acelaşi oraş, din când în când ar trebui să aveţi şi întâlniri virtuale – ai nevoie de o legătură la Internet şi o cameră web. Restul e distracţie.

Brazilia

Înainte să îi faci sex oral, ia o linguriţă de miere, însă nu înghiţi, ci dizolv-o cu o gură de ceai călduţ. Apoi fă-i sex oral.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad