Sfaturi pentru un preludiu mai incitant

Un preludiu reușit înseamnă sex cu focuri de artificii. Află care sunt mișcările pe care trebuie să le stăpânești.

Leagați-vă la ochi

Faptul că nu vă puteți vedea adaugă o senzualitate crescută senzațiilor fizice și mângâierilor. Fiori vă străbat, atunci când anticipați atingerile și când vă atingeți efectiv, fără să vă puteți vedea. Dacă partenerul este, de obicei, dominant, leagă-l la ochi – este modul de a echilibra balanța. Dezbracă-l cu gesturi senzuale, lente, folosește petele de trandafir sau uleiuri aromate pentru atingeri aromate. Înainte de a vă cufunda în întuneric, asigură-te că și partenerul vrea să intre în jocul dragostei „oarbe”.

Joacă-te de-a „inaccesibila”

Joacă, din când în când, rolul femeii greu de cucerit – cu atât mai mult cu cât tu ești contrariul personajului. Fă-ți partenerul să te aștepte, să te roage, îmbracă-te pretențios și incitant,  arborează un aer misterios, ascunde-te, lasă-te căutată. Tachinează-l și retrage-te în ultima secundă. Joacă-te cu imaginația lui, ridică un colț de jupon, coboară-ți, seducător, decolteul. Urmărește reacțiile partenerului, vezi dacă jocul îi place. Pune la bătaie tot arsenalul seducției greu accesibile, creeză tensiune sexuală. Când vei „ceda”, în fine, focuri bengale se vor aprinde în dormitor!

Faceți sex „interzis”

Planificați partide de amor în locuri interzise – nimic mai incitant ca pericolul de a fi prinși asupra faptului! Iar anticiparea momentului e cel mai puternic afrodiziac.

Schimbați scrisori erotice

Exprimă-ți dorința prin cuvinte. Descrie scenele fierbinți de amor pe care ai vreai să le ai cu partenerul.  Împărtășește-i detalii picante, zugrăvește o atmosferă erotică unică, creează o lume secretă între voi doi.

Învățați lucruri incitante împreună

Luați împreună lecții de gătit, de dans, de yoga… indiferent de temă, important e să vă placă și să vă distrați împreună. Și încercați să aplicați noile cunoștințe dobândite în dormitor. Tango la orizontală!

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad