Și-au tâlhărit colegul de serviciu

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, doi tineri cu vârste de 22 şi 21 ani, suspecţi ai infracţiunii de tâlhărie, respectiv complicitate la infracţiunea de tâlhărie.

Un bărbat de 38 de ani a căzut victima unor tineri, colegi de ai săi de serviciu, care l-au tâlhărit. În cursul zilei de miercuri, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de B.I., de 38 ani, din comuna Cruşeţ, angajat al unei societăţi comerciale din Piteşti cu punct de lucru în Târgu-Jiu, despre faptul că, în seara de 20 iulie, la orele 23:45, în timp ce se afla în zona Parcului Central din municipiu, a fost agresat fizic de trei colegi ai săi de serviciu, fiind, de asemenea, deposedat de suma de 1.500 lei. Ca urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat patru suspecţi, respectiv S.N., de 22 ani, S.P., de 21 ani, ambii din oraşul Corabia, judeţul Olt, T.C., de 34 ani, din oraşul Pătârlagele, judeţul Buzău, şi R.M., de 32 ani, din oraşul Rovinari.

L-au și bătut după ce au băut împreună

Poliţiştii au stabilit că aceştia, colegi de serviciu ai victimei, ar fi deposedat-o pe aceasta, prin violenţă, de suma de 1.500 lei şi un telefon mobil, după ce în prealabil consumaseră împreună băuturi alcoolice. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore pe S.N., de 22 ani, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie, şi pe S.P., de 21 ani, pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, în cursul acestei zile fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi stabilirea răspunderii judiciare, T.C. (de 34 de ani) fiind cercetat pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie, iar  R.M. (de 32 ani) pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Categoria: Eveniment

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad