Şi telefonul poate face baie!

Avem smartphone-ul cu noi oriunde mergem şi cu atât mai mult când plecăm în concediu sau la vreun ştrand. Iar singurul lucru neplăcut este acela că, de cele mai multe ori, trebuie să-l lăsăm la şezlong, ca să nu se ude.

Situaţia nu este însă fără rezolvare, pentru că nişte băieţi inventivi au creat o carcasă subacvatică, perfectă pentru cei care nu vor să se despartă de telefon nici măcar la duş sau când intră în mare ori în piscină. Carcasa se numeşte Aqua Phone şi, pe lângă faptul că-ţi protejează telefonul de apă, are grijă ca nisipul, praful sau zăpada să nu atingă gadgetul tău preferat.
Şi toate acestea, fără să afecteze funcţia touchscreen a telefonului mobil. Explicaţia constă în faptul că dispozitivul este prevăzut cu o membrană sensibilă la atingere, care-ţi permite să scrii mesaje, să faci fotografii şi să te filmezi în timp ce te bălăceşti.
Specificaţii:
- Compatibilă cu iPhone 2, 3G, 3GS si 4, 4S şi Blackberry;
- Rezistenţă la apă şi maleabilitate;
- Articulată şi prevăzută cu membrană sensibilă la atingere Perspex;
- Rezistent până la adâncimea de 1 metru;
- Efectuare şi primire apeluri telefonice cu carcasa pe telefon;
- Funcţia touchscreen nu este afectată.
www.libertatea.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad