Silvana Brăgaru adoră femeile cu silicoane!

Silvana Brăgaru are 25 de ani și a fost declarată una dintre cele mai sexy femei din Germania. Târgujianca a pozat în revistele pentru bărbați, devenind, grație dotărilor de la Mama Natură, preferata nemților de sex masculin. Acum, Silvana a declarat că visează să își pună silicoane!

 

Deși are tot ce îi trebuie, Silvana a declarat de curând că i-ar plăcea să își pună silicoane. Târgujianca de 25 de ani se laudă cu frumusețea sa naturală, acesta fiind și unul dintre atuu-urile ei. În Germania, Silvana este fotomodel și câștigă foarte bine din această meserie. „Ador femeile cu silicoane. Aş vrea şi eu, dar atât familia, cât şi toate cunoştinţele mele mă sfătuiesc să nu-mi pun. Nu am intervenţii estetice. Îmi albesc dinţii cu un gel, la o clinică de aici, din Germania. Şi îmi pun acid hialuronic în buza de sus. În rest, sunt naturală sută la sută, dar visez la silicoane. Îmi place să văd fete cu silicoane. Sunt mari şi rotunde… visez să-mi pun şi eu, dar nu mă lasă familia şi cunoscuţii. Sper să-i conving ”, a declarat Silvana Brăgaru pentru Libertatea (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tuneaza-sanii-silvana-bragaru-innebunit-nemti-fundul-apetisant-viseaza-piept-460029.html)

Sex simbol

De-a lungul anilor, tânăra din Târgu-Jiu s-a transformat dintr-o fată dotată de Mama Natură, într-un adevărat sex simbol. Nemții cu care lucrează în Germania au reușit să o ajute pe Silvana să se transforme în ceea ce a ajuns astăzi. Silvana Brăgaru a devenit cunoscută pentru prima dată în Germania, acum câțiva ani, când a câștigat un concurs de frumusețe organizat de către publicația Bild. Silvana lucra la momentul respectiv ca ospătăriță într-un local din Nurnberg. Târgujianca a reușit să devanseze peste 1.000 de femei și să câștige marele premiu în valoare de 10.000 de euro și un pictorial în revista Playboy din Germania.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad