Sindicatele FNME, cu sedii contra cost

Administrația CEO așteaptă încă analiza celor de la Divizia Minieră privind spațiile deținute de FNME, plătite până acum de compania de stat. În acest sens, directorii CE Oltenia vor lua decizii ce vizează reducerea costurilor, prin punerea la plată a organizațiilor sindicale care dețin sedii în care își desfășoară activitatea.

Pe această listă va apărea și sediul din centrul municipiului, acolo unde funcționează șefimea sindicală de la FNME și USMO. Conducerea CE Oltenia transmite că nu va vinde aceste spații, ci le va închiria. Prim-vicepreședintele FNME, Ion Rușeț, a declarat: „Până în momentul de față nu am primit nicio notificare privind sediul FNME.Problema acestor sedii se va discuta în comisia paritară. Conform contractului colectiv de muncă, CEO trebuie să pună la dispoziația sindicatelor alte spații în cazul în care va exista vreo evacuare. Dar nu cred că administrația va lua măsuri care să pună sindicatele în imposibilitatea de  a funcționa”, a mai spus acesta.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad